Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Daginstitutioner

Daginstitutioner

Ungdomsuddannelser

Ungdomsuddannelser

Kulturbussen

Kulturbussen

Grundskoler

Grundskoler

Gratis skoleforløb

Gratis skoleforløb

Specialklasser

Specialklasser

Undervisning på Trelleborg

For direkte kontakt ved booking:

Bookingformular

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her:

41 20 63 93
trelleborg-booking@natmus.dk

 

Skoletjenesten på Vikingeborgen Trelleborg tilbyder en bred vifte af spændende undervisningsforløb; om vikingetiden, vikingerne og livet på en ringborg.

Undervisningen foregår primært udendørs i den rekonstruerede landsby eller i langhuset og strækker sig fra rundvisninger, 1½ times forløb til heldagsskoleforløb og lejrskoler. Undervisningen inddrager eleverne og er genstands- og dialogbaseret med fokus på et højt fagligt niveau, praktiske aktiviteter og håndværk.

Skoletjenesten udvikler løbende og i samarbejde med skoler særlige aktiviteter og undervisningsforløb. Vi lægger vægt på at tilpasse vores undervisning til de enkelte aldersgrupper, børnegrupper og uddannelsestrin.
Undervisningen henvender sig til alle alderstrin og giver en god mulighed for at supplere den almindelige undervisning med relevant faglige viden, engagerede formidlere og spændende oplevelser. Vi arbejder bevidst med fælles mål og anvender varierende metoder, både didaktisk og pædagogisk.

Undervisningen kan foregå på alle skoledage undtagen mandage fra 1.04 til 31.10.

Der er gratis adgang på Vikingeborgen Trelleborg. Der påregnes et beløb pr. undervisningsforløb.

Her kan du læse om alle Nationalmuseets undervisningstilbud: Undervisningskatalog

Book undervisningsforløb her

E-bestilling - tryk her!

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.