Udfører en søgningSøg
introtur
introtur
introtur
introtur

Introtur

 

Vikingeborgen danner ramme om to dage og en overnatning med underholdning, 3-retters menu til Kongens fest og kritisk debat af vikingernes samfundsstruktur, handel, håndværk og hverdagsliv. Opholdet giver rig mulighed for både fagligt udbytte og socialt samvær.

Hold jeres introdage på Vikingeborgen Trelleborg, der tilbyder lejrliv i langhusets autentiske rammer. Introdagene prioriterer det ”sociale” og ”faglige” lige højt. Erfaringer med teambuilding vil blive brugt til at tilbyde både underholdende og spændende aktiviteter, der er gode til at få en ny gruppe rystet sammen. Få samtidig et godt indblik i vikingernes hverdag, bedrifter og samfund. De studerende bor i telte, vikingehuse eller langhuset.

Rundvisning, middagsmad og frokost på 2nd. dagen er faste aktiviteter i programmet.
Introturen udbydes med faglige temaer, tilpasset jeres uddannelsesretning; Naturvidenskabelig, samfundsvidenskabelig og kultursproglig linje.

Målgruppe: Ungdomsuddannelser. Særligt for ungdomsskoler, STX, HF, HTX, VUC, sprogcentre etc.
Varighed: 2 dage - 1 overnatning med i alt 6 timers aktiviteter
Pris: 375 kr.pr. prs. inkl. aftensmad, 3-retters menu og frokost på 2.dagen.

Bestilling af undervisning

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.