Udfører en søgningSøg
Grundskoler
Grundskoler
Grundskoler
Grundskoler

Grundskoler

Udforsk den 1000 år gamle ringborg. Gå på jagt efter Trelleborgs skatte udendørs eller i museets udstilling og find vikingekrigerens sværd, spyd eller økse i museets udstilling.

Besøg Vikingeborgen Trelleborg og oplev historien om den imponerende ringborg i børnehøjde. Sanserne sættes i spil, når turen går forbi bålet i langhuset, over gravplads og voldene eller når genstande fra museets udstilling gennem dialog inddrages i fortællingen om vikingekrigerens liv og hverdag.

Det er muligt at vælge mellem Trelleborgs mange tilbud og gøre vikingernes verden levende.  Gennem brug af dragter, genstande, fortælling og aktiviteter udfoldes Vikingernes liv i krig og fred i Trelleborgs autentiske rammer.

Fælles Mål
Alle undervisningsforløb er tilpasset Fælles Mål. Detaljer er udspecificeret under hvert forløb.

Arkæologi på Trelleborg: Målgruppe: 4.-6 klasse. Varighed: 1½t. Pris: 900 kr.

Få besøg af en formidler fra Trelleborg og lad dine elever fordybe sig i en arkæologisk gåde. Spor for spor kommer klassen nærmere på, hvordan vikingerne levede og døde for 1000 år siden.

 

Tingmøde - Lov og ret i vikingetiden: Målgruppe: 7.-9. klasse. Varighed:1½t. Pris: 900kr.

Deltag i et rollespil om vikingetidens love og retssystem og døm i vikingetidens tvister og uoverensstemmelser. Efter oplæg baseret på vikingetidens kilder, bliver de eleverne klædt på til at gennemføre et tingmøde som goder, tingmænd og sagsøgere.

 

Vikingemad - Spis brød til: Målgruppe: Alle klassetrin. Varighed: 2t. Pris: Ring for pris.

Hvad spiste vikingerne og hvordan de tilberedte deres måltider.

 

Vikingernes guder: Målgruppe: 0-4.kl. Varighed: 1½t. Pris: 900kr.

Hvad troede vikingerne på? Hvilke historier fortalte de rundt om langilden? Hvordan var vikingernes forhold til deres guder?

Bestilling af undervisning

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.