Udfører en søgningSøg
Vidensvogn - Natur og Teknik

Vidensvogn - Natur og Teknik

Åben skole. Lån en vidensvogn og lær om vikingeborgen Trelleborgs natur og kultur gennem et unikt selvaktiverende forløb i faget Natur og Teknik.

 

Klassen og lærere kan låne en vidensvogn med det nødvendige grej til vandundersøgelser mm. Vognen kan bringes med ud på Trelleborgs og indeholder undersøgelsesmaterialer, bogsæt, små arbejdshæfter, samt andet nødvendigt vandundersøgelsesudstyr. Med vidensvognen kan klassen undersøge flora og fauna i både stillestående- og rindende vand på museets område.

 

Find udførlig lærevejledning og en instruktionsvideo til brug af stereoluppen her:

 

Elevhæfte vidensvogn natur og teknik

Elevhæfte vidensvogn natur og teknik

I dette hæfte finder du en forklaring på, hvordan du kan lære om smådyr i bækken og Tude å, hvor der er strøm og i det stillestående vand i voldgraven.

Dette hæfte kan også hentes i fysisk form på Vikingeborgen Trelleborg.

Lærervejledning

Lærervejledning

Formålet med denne vidensvogn er at give skoleklasser mulighed for at lære mere om dyrelivet i ferskvand. Vidensvognen kan med fordel anvendes, hvis skolen anvender bogsystemet BIOS, hvor en række biologiske grundbegreber introduceres med udgangspunkt i ferske vande.

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.