Udfører en søgningSøg
Ungdomuddannelser
Ungdomuddannelser
ungdomsuddannelser
ungdomsuddannelser

På Vikingeborgen Trelleborg tilbydes en bred vifte af aktiviteter specielt rettet mod afgangsklasser og ungdomsuddannelser. Oplev en engageret rundvisning på hele borgområdet eller vælg et af de kortere forløb, der er udviklet til naturfaglig, samfundsvidenskabelig eller sproglig/kulturel linje. Vores forløb er brugerinddragende, dialog og genstandsbaserede og tager udgangspunkt i museets arkæologiske arbejde og museets samling.

Introtur
Hold jeres introdage på Vikingeborgen Trelleborg, der tilbyder lejrliv i langhusets autentiske rammer. Den imponerende kongeborg danner rammen om en kritisk debat af vikingernes samfundsstruktur, handel, håndværk og hverdagsliv. Opholdet giver rig mulighed for både fagligt udbytte og socialt samvær og prioriterer det ”sociale” og ”faglige” lige højt. De studerende bor i autentiske omgivelser og der er mulighed for aktivt at bringe vikingerne til live. Opholdet strækker sig over to dage med en overnatning. Rundvisning og middagsmad er faste aktiviteter i programmet.

Introturen udbydes med forskellige faglige temaer og tilpasses jeres uddannelsesretning, ønsker og behov.

Bestilling af undervisning

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.