Udfører en søgningSøg
Erhvervspraktik på Trelleborg
Erhvervspraktik på Trelleborg

Erhvervspraktik på Trelleborg

Går du i 8.-10 klasse og har du altid haft lyst til at finde ud af, hvordan det er at arbejde på et museum?

Hvis du er interesseret i historie, arkæologi eller formidling af vikingetiden og vil lære mere om livet på en vikingeborg, så er erhvervspraktik på Trelleborg lige noget for dig!

Trelleborg er en vikingeborg beliggende på Vestsjælland, og er en af de bedst bevarede ringborge fra vikingetiden i Danmark. På Trelleborg arbejder der forskellige faggrupper, som arkæologer, historikere, museumsformidlere, didaktikere og andre fagfolk. Alle er ansat til at varetage det daglige arbejde på museet med ledelse, butik, praktisk arbejde, formidling og udstillingopbygning.

I løbet af din erhvervspraktik vil du prøve kræfter med forskellige dele af museets arbejde og deltage i aktiviteter, der afspejler arbejdslivet på museet. Du vil også lære mere om vikingernes hverdag, herunder deres håndværk, handel, krigerliv, kampteknik og kultur, og hvordan dette afspejles i arkæologiske udgravninger og fund.

Hvis du er interesseret i historie, arkæologi eller formidling og vil have en unik erhversoplevelse, så ansøg om erhvervspraktik på Trelleborg, og bliv en del af et team på et fantastisk museum!

Hvad gør du herfra?
Du kontakter Trelleborg og fortæller. hvornår din erhvervspraktik bliver afholdt. Skriv evt. ”ATT: Erhvervspraktik” i din mail til os. Praktikken afholdes som oftest i uge 40-42 og du er velkommen til at sende os en mail på trelleborg-booking@natmus.dk. Ligger din erhvervspraktik i en anden uge er det også en mulighed. Bemærk: der kan gå helt op til 8 dage før du får svar.

Vi glæder os til at høre fra dig!