Undervisningsforløb på Krigsmuseet

Krigsmuseets undervisningstilbud henvender sig til de ældste børnehavebørn, grundskolen og ungdomsuddannelserne. Læs mere om undervisningstilbuddene herunder, og skriv til booking.krigsmuseet@natmus.dk eller ring på telefon 3392 7085 for at booke et undervisningsforløb. Oplys venligst skolens navn, klassetrin, antal elever, dato og tidspunkt for det ønskede forløb, når du booker.

Børnehaver og 0.-klasser

Krigsmuseets undervisningstilbud til de ældste børnehavebørn og 0.-klasse fortæller historien om de sørøvere, der gennem tiderne har spredt skræk og rædsel på havet. Eleverne hører om rigtige sørøvere, deres dagligdag og om hvordan de kæmpede. Læs mere om vores undervisningsforløb for de yngste ved at klikke på billedet herover.

Ungdomsuddannelserne

Vi er klasseværelsets alternativ og skaber rammerne for sociale oplevelser i nye læringsrum. Gennem dialog og aktiv deltagelse skabes læringssituationer, der styrker elevernes handlekompetencer til at kunne argumentere og diskutere. Læs mere om vores undervisningsforløb for ungdomsuddannelser ved at klikke på billedet herover.

Grundskolen

Eleverne møder fortiden gennem nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære genstande og autentiske miljøer. På den måde opdager eleverne, at historien vil dem noget, og at fortiden rummer en masse muligheder for at forstå nutiden og fremtiden. Læs mere om vores undervisningsforløb for grundskoleelever ved at klikke på billedet herover.

Pædagogisk profil

Nationalmuseet, som Krigsmuseet er en del af, er Danmarks største eksterne læringsmiljø, og det er vores ambition at være elevernes historiske rygrad. Gennem en eksperimenterende tilgang til læring tilbyder vi undervisningsforløb, hvor museets forskning bliver gjort konkret gennem dialog og kreativitet.

Del denne side