Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Undervisning

Book et undervisningsforløb

OBS: I skal ikke længere vise coronapas, og det er frivilligt, om I vil bære mundbind eller ej.

For at booke et undervisningsforløb kontakt:

Mail: krigsmuseet@natmus.dk

Tlf.: 41 20 60 80

Oplys venligst skolens navn, klassetrin, antal elever, dato og tidspunkt for det ønskede forløb, når du booker. Krigsmuseets undervisningstilbud henvender sig til de ældste børnehavebørn, grundskolen og ungdomsuddannelserne.

I er også altid velkomne til at besøge museet på egen hånd i åbningstiden, men vi anbefaler at booke tid på forhånd gennem vores bookingservice. Så er I sikre på, der er plads, så I ikke skal vente eller gå forgæves.

Læs mere om undervisningstilbuddene herunder.

Børnehaver og 0.-klasser

Børnehaver og 0.-klasser

Vores undervisningstilbud til de ældste børnehavebørn og 0.-klasse fortæller historien om de historiske sørøvere, der gennem tiderne har spredt skræk og rædsel på havet.

Ungdomsuddannelserne

Ungdomsuddannelserne

Til ungdomsuddannelserne kan Krigsmuseet tilbyde et forløb om de danske soldaters hverdag og dilemmaer i Afghanistan, samt et forløb om krigsjournalistik, der kredser diskuterer hvorfor man går i krig og hvordan man kan formidle en krig.

Grundskolen

Grundskolen

Krigsmuseet har flere forskellige undervisningsforløb til grundskolen, heriblandt om krig og kronologi, Christian 4., sørøvere, krigsjournalister og Afghanistan.

Pædagogisk profil

Pædagogisk profil

Nationalmuseet, som Krigsmuseet er en del af, er Danmarks største eksterne læringsmiljø, og det er vores ambition at være elevernes historiske rygrad. Læs mere om Nationalmuseets pædagogiske profil her.