Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Undervisning

Book et undervisningsforløb

For at booke et undervisningsforløb kontakt:

Mail: krigsmuseet@natmus.dk

Tlf.: 41 20 60 80

Oplys venligst skolens navn, klassetrin, antal elever, dato og tidspunkt for det ønskede forløb, når du booker. Krigsmuseets undervisningstilbud henvender sig til de ældste børnehavebørn, grundskolen og ungdomsuddannelserne.

I er også altid velkomne til at besøge museet på egen hånd i åbningstiden, men vi anbefaler at booke tid på forhånd gennem vores bookingservice. Så er I sikre på, der er plads, så I ikke skal vente eller gå forgæves.

Skoleklasser har gratis entré, når de besøger os på egen hånd.

Vil du følge med i nyheder om undervisning på Krigsmuseet og Frihedsmuseet, kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet "Undervisning, København" herunder:

https://natmus.dk/nyhedsbrevstilmelding/

Læs mere om undervisningstilbuddene herunder.

Grundskolen

Grundskolen

Krigsmuseet har flere forskellige undervisningsforløb til grundskolen, heriblandt om krig og kronologi, Christian 4., krigsjournalister og Afghanistan.

Besøg museet på egen hånd

Besøg museet på egen hånd

I er som klasse meget velkomne til at besøge Krigsmuseet på egen hånd, men vi anbefaler at booke tid.

Ungdomsuddannelserne

Ungdomsuddannelserne

Til ungdomsuddannelserne har vi et forløb om de danske soldater i Afghanistan, samt et forløb om krigsjournalistik, der diskuterer formidling af krig.

Pædagogisk profil

Pædagogisk profil

Nationalmuseet, som Krigsmuseet er en del af, er Danmarks største, eksterne læringsmiljø, og det er vores ambition at være elevernes historiske rygrad.