Vis indtastningsfelt til søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Udstillinger på Krigsmuseet

Besøg Krigsmuseets udstillinger, og bliv klogere på Danmarks krige fra år 1500 til i dag. I Den Fjerne Krig kan du gå i fodsporene på danske soldater, der er udsendt til Afghanistan. I Danmarks Krige kan du tage på opdagelse i historierne om 21 danske krige fra de sidste 500 år. I Danmarks Flåde kan du hoppe ombord på kongens skibe og opleve livet til søs i krig og fred. I Krigsmuseets Skatkammer kan du se enestående krigsklenodier fra hele verden. Læs mere om de enkelte udstillinger herunder.

Den Fjerne Krig

Den Fjerne Krig

Gå i fodsporene på udsendte unge danske soldater i Afghanistan. Tag med på en rejse fra det trygge værelse hjemme hos forældrene til ørkenpatrulje i Helmand med soldaterkammeraterne.

Danmarks Flåde

Danmarks Flåde

Alle mand på dæk! Hop ombord på kongens skibe i den danske flåde, og oplev livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag.

Danmarks Krige

Danmarks Krige

Tag på opdagelse i historierne om 21 danske krige fra år 1500 til i dag. Lige fra velkendte krige som Krigen i 1864 Anden Verdenskrig og krigen Afghanistan til glemte krige som fx Tyttebærkrigen i 1788.

Krigsmuseets Skatkammer

Krigsmuseets Skatkammer

Fra Japanske samuraisværd til amerikanske borgerkrigsuniformer. Gå på opdagelse i Krigsmuseets Skatkammer, der rummer enestående krigs-klenodier fra hele verden.

Kanonhallen

Kanonhallen

Den 156 meter lange kanonhal har rummet kanoner lige siden Tøjhuset stod færdigt i 1604 – bygget på befaling af Christian 4. I Kanonhallen kan du se en 203 mm howitzer fra den kolde krig, Frederik 4.'s venetianske kanoner, Christian 4.’s Kanonvægt og meget mere.

Alle udstillede skydevåben på Krigsmuseet er ikke funktionsduelige.

Luk overlayLuk
Del denne side