1 af 5
Åbningstider og priser

Den Fjerne Krig holder lukket d. 18. og 19. december

Vi får nyt grus til Den Fjerne Krig! Derfor lukker vi udstillingen d. 18 og 19. december imens gruset bliver lagt. Resten af museet er åben som normalt.

Krigsmuseet

På Krigsmuseet kommer du helt tæt på Danmarks krige. Rejs med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforsk historierne om 21 danske krige de sidste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Besøg os

Hvad koster det at komme ind? Har I åbent 1. januar? Må jeg tage madpakke med til mine børn? Få svar på dine spørgsmål her.

Udstillinger

Gå på opdagelse i vores udstillinger Den Fjerne Krig, Danmarks Krige, Danmarks Flåde, Krigsmuseets Skatkammer og Kanonhallen.

Book rundvisning

Skal vi vise dig rundt? Hør om museets highlights, bliv klogere på den danske flåde, eller tag en tur med de udsendte danske soldater til Afghanistan.

Det sker

Krigsmuseet har arrangementer året rundt. Der er familieaktiviteter i skoleferierne og Fad & Foredrag for de voksne ca. hver anden måned.

Undervisning

Via en eksperimenterende tilgang til læring tilbyder vi undervisningsforløb, hvor museets forskning bliver gjort nærværende gennem dialog og involvering.

Museumsbutikken

Besøg vores museumsbutik, hvor du kan købe bøger, kataloger, samlesæt, legetøj og meget mere. Du kan også købe en flaske vand og lidt sødt til ganen.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10-17
Mandag lukket

Voksen DKK 75
Voksen sammen med et barn DKK 60
Børn under 18 år gratis
Årskort (inkl. en gæst) DKK 175

Del denne side