1 af 6
Åbningstider og priser

Krigsmuseet

På Krigsmuseet kommer du helt tæt på Danmarks krige. Rejs med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforsk historierne om 21 danske krige de sidste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Besøg os

Hvad koster det at komme ind? Har I åbent 1. januar? Må jeg tage madpakke med til mine børn? Få svar på dine spørgsmål her.

Udstillinger

Gå på opdagelse i vores udstillinger Den Fjerne Krig, Danmarks Krige, Danmarks Flåde, Krigsmuseets Skatkammer og Kanonhallen.

Book grupperundvisning

Skal vi vise dig rundt? Hør om museets highlights, bliv klogere på den danske flåde, eller tag en tur med de udsendte danske soldater til Afghanistan.

Aktiviteter og events

Krigsmuseet har arrangementer året rundt. Der er familieaktiviteter i skoleferierne og Fad & Foredrag for de voksne.

Undervisning

Via en eksperimenterende tilgang til læring tilbyder vi undervisningsforløb, hvor museets forskning bliver gjort nærværende gennem dialog og involvering.

Museumsbutikken

Besøg vores museumsbutik, hvor du kan købe bøger, kataloger, samlesæt, legetøj og meget mere. Du kan også købe en flaske vand og lidt sødt til ganen.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10-17
Mandag lukket

Adresse: 
Tøjhusgade 3
1220 København K

Voksen DKK 80
Voksen sammen med et barn DKK 70
Børn under 18 år gratis
Årskort DKK 175

Køb entrébillet online

I juli sparer du 10%, når du køber entrébilletter online

Del denne side