Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Aktiviteter og events på Krigsmuseet

Kom til særarrangementer på Krigsmuseet året rundt. Seks til ti gange om året afholder vi Fad & Foredrag – en foredragsrække for historietørstige, som kan dykke ned i historien med en fadøl i hånden. Vi underholder børn – og resten af familien – med særlige børneaktiviteter i skolernes vinter-, påske- og efterårsferie. Og så er der alt det andet. Hold dig opdateret om vores særarrangementer her på siden, på vores Facebookside

I efterårsferien kan du komme i lære som spion på Krigsmuseet

Kom i lære som spion i efterårsferien

Når efterårsferien rammer lige om lidt, bliver Krigsmuseet i København forvandlet til en spionskole for børn. Her bliver de oplært i at arbejde undercover som spioner i Sovjetunionen under Den Kolde Krig.

På Krigsmuseets rundvisning i september kan du tage med til Afghanistan med de danske soldater

Tag med til Afghanistan

På vores åbne rundvisning i september kan du tage med en dansk soldat til Afghanistan - og blive klogere på livet som udsendt.

Quiz for hele familien

Quiz for hele familien

Gør besøget på Krigsmuseet ekstra spændende og deltag i en quiz om Danmarks krigshistorie. Hver måned trækker vi lod om fede præmier

På vores rundvisning i oktober kan du blive klogere på 500 års dansk krigshistorie

Dyk ned i Danmarks krige

Bliv klogere på Danmarks krige gennem de seneste 500 år på vores rundvisning i oktober, og lær hvordan de har været med til at forme dagens Danmark.

Med Krigsmuseets fessor-quiz kan du teste, hvor meget du ved om Danmarks krige

Deltag i vores fessor-quiz

Er du en rigtig quiz-nørd? Så deltag i vores fessor-quiz med masser af udfordrende krigsspørgsmål. Og vind fede præmier hver måned.