Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Private rundvisninger

Book rundvisninger på Krigsmuseet

I har som gruppe på Krigsmuseet mulighed for at booke en skræddersyet rundvisning for op til 30 personer. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Hvis I kommer en større gruppe og vil se museet på egen hånd, anbefaler vi, at I booker tid på forhånd. Så er I sikre på, der er plads, samt at I og de øvrige gæster får den bedste museumsoplevelse.

Mail: krigsmuseet@natmus.dk

Tlf.: 41 20 60 80

Få en introduktion til Krigsmuseet og Danmarks krigshistorie

Få en introduktion til Krigsmuseet

Tag med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter, og kom helt tæt på Danmarks krige gennem tiden – se bl.a. et itusprængt Eagle IV-køretøj fra Afghanistan og en granat fra Københavns bombardement.

Svenskerne kommer!

Svenskerne kommer!

Tag med på en tur undt i Christian 4.s gamle krigshavn, som Kongen lod opføre for at nedkæmpe den svenske arvefjende. Her hører du om de mange krige mod vores svenske nabo i 1600- og 1700-tallet.

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

Kom med danske soldater i krig på Krigsmuseets rundvisning i børnehøjde. Børnene hører om soldaterlivet fra 1864 til i dag, og om hvem de danske soldater har kæmpet imod gennem historien, og hvordan det har været at være soldat.

Bliv klogere på livet som soldat igennem tiden i vores rundvisning Kampens Hede

I Kampens Hede

Kom på en rundvisning i, hvordan det har været at være soldat gennem historien – dyk ned i specifikke slag og forskellige våben gennem tiden og bliv klogere på, hvordan soldater har kæmpet og levet.

Løbende rundvisninger og events

Løbende rundvisninger og events

Hvis du vil gå med på en af vores løbende rundvisninger eller købe billet til et event, så skal du kigge under 'Det sker' her på siden. Du kan også klikke på billedet herover.