1 af 3

Podcast

Gå på opdagelse i Nationalmuseets podcasts og tag historien med dig, når du er på farten. På Nationalmuseerne er vi optaget af fortiden, fordi den er relevant for dig og mig nu og her. Og fordi vi tror på, at vi sammen kan skabe en fælles fremtid ved at betragte fortiden som et skatkammer af muligheder. Vi vil inspirere til nysgerrighed, kreativitet og til nye indsigter - lyt med her!

De ultimative spørgsmål

Når dommedag kommer… Skal vi så flytte til en anden planet, imens tid er? Eller er det allerede for sent?! Lyt med, når direktør Rane Willerslev, forfatter Tor Nørretranders og professor Svend Brinkman kommer med deres bud på et af livets ultimative spørgsmål: Hvad stiller vi op med jordens undergang?

Indianske myter

Lyt til fire nordamerikanske indianske myter om tordenfuglen, stjernen, ørnefjeren og bjørnen. Myterner er genfortalt for børn af mag. scient. Ulla Ebbe-Pedersen og indtalt af Brian Hjulmann

Fremtidsmuseet

Museerne skal eksperimentere friere, i stedet for at blive katedraler for ubestridelige fakta. Det er nogle af de centrale budskaber i en samtale mellem ’grand old man’ Christian Gether og Nationalmuseets direktør, Rane Willerslev.

Seneste podcasts

Del denne side