Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Teambuilding på Trelleborg
Teambuilding på Trelleborg
Teambuilding på Trelleborg
Teambuilding på Trelleborg

Teambuilding

Skal du og dine ansatte eller kollegaer have en fælles oplevelse, langt fra hverdagens rammer? Ved et arrangement på vikingeborgen Trelleborg vil I opleve historiens vingesus og gennem opgaver og udfordringer få indblik i og forståelse for samarbejdets muligheder.

Dagsprogrammet sammensættes i tæt dialog med jer. Aktiviteterne har til hensigt at understøtte og udvikle gode samarbejdsrelationer, gensidig tillid, styrke sammenhold eller skabe rammerne for en god fælles oplevelse. Ved at møde udfordringer i et nyt miljø opstår der muligheder for større indsigt i og respekt for menneskers forskelligheder og kvaliteter. Uanset hvilket mål I har med jeres event hos os, er I sikret en inspirerende oplevelse i unikke rammer. En dag på Vikingeborgen Trelleborg skaber muligheder for intenst samvær med kollegaer og en ny fælles referenceramme.

Dysten:
Prøv kræfter med discipliner, som vikingerne kan have dystet i. Aktiviteten vægter konkurrence, fysisk udfoldelse, samarbejde og underholdning. Deltagerne dyster i udfordrende teambuilding øvelser. Opgaverne er underholdende, men samtidig gode til at stimulere jeres samarbejdsrelationer. For at løse opgaverne, kræver det, at den enkeltes færdigheder udnyttes maksimalt - f.eks. styrke, snedighed, planlægning, øjemål eller samarbejdsevne. Der vil være udfordringer for alle, men god holdånd og en sund blanding af visdom og muskelkraft er nøgleord for succes.

Den muntre viking:
Sammenhold og overblik er én god vej til succes. Aktiviteten vægter det sociale sammenhold og de sjove oplevelser. Aktiviteterne er gode til grupper, som skal rystes sammen. Det er måske ikke holdet med de stærkeste folk, som vinder slaget. List, plan lægning, fingerfærdighed eller forudseenhed, kan være vejen frem. Opgaverne er tilrettelagt, således, at det oftest er dem, der arbejder bedst sammen, der har størst chance for at vinde. Tilberedning af en vikingemiddag, hvor kun autentisk udstyr og husgeråd må bruges er en del af dagen.

Prisen afhænger af jeres ønsker, valg og anatal deltagere.

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.