Udfører en søgningSøg

Vikingeborgen Trelleborg tilbyder mange spændende undervisningsforløb tilpasset alle klassetrin.

Undervisningen foregår primært udendørs i den rekonstruerede landsby eller i langhuset og strækker sig fra rundvisninger, 1½ times forløb til hele dage og lejrskoler. Undervisningen inddrager eleverne og er genstands- og dialogbaseret med fokus på et højt fagligt niveau, bevægelse og praktisk håndværk.

Trelleborg udvikler løbende aktiviteter og undervisningsforløb. Vi lægger vægt på at tilpasse vores undervisning til de enkelte alders- og børnegrupper samt uddannelsestrin. Supplere den almindelige undervisning med relevant faglig viden, engagerede formidlere og spændende oplevelser. Vi arbejder med fælles mål og anvender varierende metoder, både didaktisk og pædagogisk.

Der påregnes et beløb pr. undervisningsforløb, men der er gratis entré på Trelleborg for skoleelever samt gratis entré for to af skoleelevernes undervisere.

For direkte kontakt ved booking:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her:
+45 41 20 63 93
trelleborg-booking@natmus.dk
Tryk her for at booke

Daginstitutioner

Daginstitutioner

Ungdomsuddannelser

Ungdomsuddannelser

Kulturbussen

Kulturbussen

Grundskoler

Grundskoler

Gratis skoleforløb

Gratis skoleforløb

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale

Book undervisningsforløb her

E-bestilling - tryk her!

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.