Udfører en søgningSøg
Frivillige på Trelleborg

Frivillige på Trelleborg

FRIVILLIG PÅ VIKINGEBORGEN TRELLEBORG
Vikingeborgen Trelleborg er et levende museum, der formidler vikingetidens historie og kultur gennem events, aktiviteter og formidlende arbejde. Uden vores dedikerede frivillige, Borgfolket, ville vores aktiviteter ikke være mulige. Trelleborg inviterer dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab som helårsfrivillig og bidrage til at skabe en autentisk oplevelse for vores gæster året rundt eller hjælpe bag kulisserne med at løfte Trelleborg.

HVAD SKAL JEG LAVE?
Som helårsfrivillig hos os bliver du en del af en af vores arbejdsgrupper. Du vil kunne hjælpe med en række forskellige opgaver, herunder vedligeholdelse af borgens faciliteter, deltage i formidlingsaktiviteter, assistere ved særlige arrangementer og meget mere. Vi værdsætter din indsats og vil sørge for, at du bliver en del af et team, hvor vi sammen sikrer, at vores aktiviteter og driften af borgen fungerer optimalt. Borgfolket er en gruppe af frivillige, der hjælper Trelleborg med at løse nogle af museets mange praktiske opgaver - i forbindelse med vedligeholdelse af museets rekonstruktioner eller i forbindelse med formidling til større arrangementer f.eks. den årlige vikingefestival. Man behøver ikke være 'viking' for at være en del af Borgfolket.

BONUS
Vi værdsætter vores frivilliges dedikation og bidrag til Vikingeborgen Trelleborg, og derfor tilbyder vi en række goder som en tak for jeres engagement. Kontakt museet for mere information.

BLIV EN DEL AF BORGFOLKET
Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af vores frivillige fællesskab på Vikingeborgen Trelleborg. Din indsats vil gøre en stor forskel for vores aktiviteter og vores gæsters oplevelser. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af Borgfolket og bidrage til at bevare eller formidle vores kulturarv.

Hvis du har lyst til at være frivillig på Vikingeborgen Trelleborg, er du meget velkommen til at kontakte museet.
På mail trelleborg-booking@natmus.dk eller på tlf.: 41 20 63 99