Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Rundvisning
Rundvisning
Rundvisning
Rundvisning

Rundvisning

Oplev Harald Blåtands kongeborg og hør om krigernes liv på borgen! Tag med på en uforglemmelig rundvisning i historiske rammer.

Fortællingen om Harald Blåtand, hans krigere og ringborgene giver indblik i en tid, hvor der skete store ændringer i Danmarks statsforhold og magtstruktur. Efter at have besøgt udstillingen med de autentiske fund og det over 80 år gamle langhus går turen forbi gravpladsen, hvor gravskikke og ritualer belyses. Vi ser nærmere på arkæologens arbejde og hører om, hvad sporene efter borgen med de 31 imponerende langhuse kan fortælle. Derefter går turen over voldgrav og ringvold, hvorfra der er et flot udsyn over hele borganlægget.

Hvis du vil vide mere kan du booke en rundvisning på 1,5 time og afslutte i den rekonstruerede landsby Slagløse, hvor borgens liv sættes i relation til livet i vikingetidens landsbyer. PÅ denne tur kan du høre meget mere om vikingernes hverdagsliv og håndværk.

Priser
Hverdage: 900 kr. for 1 times rundvisning og 1250 kr for 1,5 times rundvisning.
Weekend, helligdage og aften: 1000 kr. for 1 times rundvisning og 1350 kr. for 1,5 times rundvisning.

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.