Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Polterabend på Trelleborg
Polterabend på Trelleborg
Polterabend på Trelleborg
Polterabend på Trelleborg

Polterabend

Hold polteraften på Trelleborg.Arranger en dag med sjove dyster, kampe og aktiviteter, vikingemad, historiske input og sjove fælles oplevelser

Trelleborg tilbyder unikke rammer for en historisk polteraften med sjov og gode fælles oplevelser. Dagen bliver sammensat ud fra gruppens ønsker og størrelse. Skyd med vikingetidens langbuer, kast med spyd, lav bålmad eller dyst i udholdenhed, smidighed, list og styrke.
Menuer kan bestilles separat.

Et eksempel:
Gorm skal giftes, så vennerne har planlagt en sjov dag. Efter velkomsten på Trelleborg iklædes deltagerne vikingedragter. Gorm skal herefter sammen med vennerne prøve kræfter med krigerlivet i vikingetiden. Krigertræning våbendemonstration og dyster i Vikinge 10-kamp med både styrke og kraftprætationer.
Derefter bydes der på mjød og lækker mad i et af borgens huse. Når hornet går rundt, kan vennerne i bedste vikingetradition, kvæde et passende kvad eller udfordre hinanden i Thors rejse, der giver grin og godt humør.
Efter maden takker museets formidlere af og I kan enten vælge at overnatte eller fortsætte festen et andet sted.

Bemærk! deltagerne skal være ædru under aktiviteterne i løbet af dagen

Pris: Afhænger af program.
Varighed: Min. 2 time

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.