Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Bryllup på Vikingeborgen Trelleborg

Fejr jeres særlige dag i historiens tegn på Vikingeborgen Trelleborg. Vi tilbyder en unik mulighed for at låne vikingetøj som kan bruges som bryllupstøj til dagen, så I kan leve jer fuldt ud i vikingetiden. Vores langhus tilbyder den perfekte historiske ramme for jeres fejring. Langhuset kan rumme cirka 50 spisende gæster og omkring 30 overnattende gæster, hvilket skaber en hyggelig og autentisk atmosfære. Lejen af langhuset inkluderer brænde til bålet, borde, lys og lammeskind til at sidde på, hvilket sikrer en komfortabel og rustik oplevelse. I har mulighed for selv at medbringe mad og ellers kan I vælge at kontakte os, og så vil vi sammensætte en menu til jer efter tæt dialog med jeres ønsker.

Leje af langhuset:
Pris: 3.000 kr. for en aften til kl. 23.00, og 5.000 kr. for et døgn med overnatning. Efter brug skal langhuset ryddes op, alt affald skal i containere, og det skal fejes rent senest kl. 9.30 den følgende dag.

For et ekstra autentisk præg kan vi arrangere, at en af vores museumsformidlere, klædt i vikingetøj, guider jer gennem oplevelsen. Andre muligheder inkluderer mjødsmagning og forskellige andre aktiviteter, så jeres bryllup bliver ikke bare en begivenhed, men en rejse tilbage i tiden.

Lad Vikingeborgen Trelleborg være baggrund for jeres unikke og uforglemmelige bryllupsfejring!

Kontakt trelleborg-booking@natmus.dk eller giv os et kald på +45 41 20 63 93.
Skriv gerne i god tid, da der er op til en uges svartid på mails