Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Udstillinger på Krigsmuseet

Besøg Krigsmuseets udstillinger, og bliv klogere på Danmarks krige fra år 1500 til i dag. I Den Fjerne Krig kan du gå i fodsporene på danske soldater, der er udsendt til Afghanistan. I Danmarks Krige kan du tage på opdagelse i historierne om 21 danske krige fra de sidste 500 år. I Danmarks Flåde kan du hoppe ombord på kongens skibe og opleve livet til søs i krig og fred. I Krigsmuseets Skatkammer kan du se enestående krigsklenodier fra hele verden. Læs mere om de enkelte udstillinger herunder.

Få et overblik over Krigsmuseet

Den Fjerne Krig

Den Fjerne Krig

Gå i fodsporene på udsendte unge danske soldater i Afghanistan. Tag med på en rejse fra det trygge værelse hjemme hos forældrene til ørkenpatrulje i Helmand med soldaterkammeraterne.

Danmarks Flåde

Danmarks Flåde

Alle mand på dæk! Hop ombord på kongens skibe i den danske flåde, og oplev livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag.

Danmarks Krige

Danmarks Krige

Tag på opdagelse i historierne om 21 danske krige fra år 1500 til i dag. Lige fra velkendte krige som Krigen i 1864 Anden Verdenskrig og krigen Afghanistan til glemte krige som fx Tyttebærkrigen i 1788.

Krigsmuseets Skatkammer

Krigsmuseets Skatkammer

Fra Japanske samuraisværd til amerikanske borgerkrigsuniformer. Gå på opdagelse i Krigsmuseets Skatkammer, der rummer enestående krigs-klenodier fra hele verden.

Kanonhallen

Kanonhallen

Den 156 meter lange kanonhal har rummet kanoner lige siden Tøjhuset stod færdigt i 1604 – bygget på befaling af Christian 4. I Kanonhallen kan du se en 203 mm howitzer fra den kolde krig, Frederik 4.'s venetianske kanoner, Christian 4.’s Kanonvægt og meget mere.

Alle udstillede skydevåben på Krigsmuseet er ikke funktionsduelige.