Frivillig i Slagløse

Vi har nu de frivillige, vi skal bruge og tilmeldingen er derfor lukket

I Vikingelandsbyen Slagløse er der dagligt prøv selv aktiviteter for publikum. Har du lyst til at deltage med afvikling af aktiviteter, er du velkommen til det.

I Slagløse er der åbent ml. kl. 10.00 – 16.00 for aktiviteterne, som publikum kan deltage i. En vagt varer 4 timer fra kl. 10.00-14.00 og fra kl.14.00-16.00. Du vælger selv antallet af vagter.

Med ca. 1000 gæster dagligt, forventer museet, at du har kendskab til vikingetiden og publikumsformidling. Nye frivillige eller frivillige med lidt erfaring i museets formidling opfordres til at deltage i museets introdage og øvrige arrangementer. Arrangementerne bliver annonceret på vores hjemmeside, her kan du læse mere om det at være frivillig på Trelleborg.

I løbet af juni modtager alle tilmeldte frivillige en uddybende mail fra museet om aktiviteterne i Slagløse, samt oplæg til vagtplan.

Tilmelding
Bemærk! Der er individuel tilmelding, da alle frivillige skal registreres. Børn under 15 år tilmeldes dog sammen med en voksen. Alle frivillige får et madkort.
Tilmeldingen lukkes, når vi har de folk, vi skal bruge.

Forplejning
De dage du har en vagt/aktivitet i Slagløse får du et madkort. Madkortet skal bruges til frokost og varm aftensmad.
Trelleborg tilbyder dagligt gratis morgenmad til alle vikinger mellem kl. 8.00 og 8.45 i vikingeloungen.

Overnatning
Overnatning for frivillige i Slagløse kan foregå i museet huse; Hedebyhuset, Uldalhuset, grubehuse og badstuen. Som noget nyt opretter museet en vikingeteltlejr med i alt 5 Osebergtelte. Teltene placeres i Camp Slagløse, som er Nord for Slagløse i forbindelse med festivalpladsen. Det er også muligt at overnatte i plastiklejren i medbragte telte

Bemærk! Beboelsesdelen i smedjen kan ikke bookes, da det reserveres til Slagkøkkenet, der sørger for forplejning til Slagløses frivillige. Derfra er der dagligt servering af frokost og aftensmad.

Morgen og eftermiddags briefing.

Hver morgen kl. 8.45 samles alle Slagløses frivillige og museets personale i Slagløse. Her gennemgås dagens vagtplaner og der samles op på praktiske ting. Vi mødes samme sted hver eftermiddag og afrunder dagen.

Hunde.
Hunde er velkommen, så længe den er under kontrol.  Overvej om den kan klare ugens stressniveau med 10 000 gæster på pladsen. I 2013 modtog museet alt for mange klager fra både publikum og andre vikinger over hunde og heste. Hunde må ikke være i løbetid. Husk at fjerne alle efterladenskaber med det samme.  Alle hunde skal føres i snor.

For spørgsmål vedrørende vikingefestivalen, bedes I benytte følgende e-mail: trelleborg-booking@natmus.dk

Del denne side