Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Viking - Spillet om magten

Viking - Spillet om magten

Tag med på en spændende vikingerejse, hvor I har muligheden for at blive de mest magtfulde vikinger i Norden! I kommer til at stå overfor en række svære valg på jeres togt - vil I kæmpe, handle eller plyndre, i forsøget på at overtage magten?

Vikingerne er kendt for deres rejser på fire kontinenter. Og I vikingetiden fik man magt ved at rejse ud i verden. Rejsen kunne give vikingerne et godt ry, den kunne skabe store rigdomme eller hjælpe til at samle en stor skare af krigere. Ryet, rigdommene og krigerne var det der tilsammen udgjorde magten og når I drager ud på jeres togt er det op til jer at vælge hvad I vil satse på.

Rejsen foregår som et spil. Eleverne bliver stillet over for en række valg, der vil resultere i forskellige udfald. Når de vender hjem fra deres togt, skal de gennem en fortælling og ud fra konsekvenserne af deres valg, argumentere for, at netop deres rejse har gjort dem succesfulde nok til at overtage magten i vikingernes hjemland.

Målgruppe: 4.-6. klasse
Varighed: 1 time
Fag: Historie
Max antal deltagere: 32 (inkl. lærere)
Pris: 600 kr.

ONLINE BOOKING

Rundvisning : I vikingernes verden

Rundvisning : I vikingernes verden

Vikingernes verden er forsvundet. Men det er som om vikingerne ikke rigtig vil dø. De bliver ved med at dukke op i vores verden. Hvad vil de os og hvorfor?
Tag med på en rundvisning i Nationalmuseets nye vikingeudstilling Tag med vikingerne på togt, hvor vi kommer helt tæt på vikingernes hverdag, verdens største vikingeskib, mægtige guldskatte og vikingerne selv.
Gennem fantastiske fund og fortællinger folder vi vikingernes foranderlige verden ud. og vi undres over, at de stadig spøger efter 1000 år.

Målgruppe: 8.-10. klasse
Varighed: 1 time
Fag: Historie, dansk
Max antal deltagere: 30
Pris: 600 kr.

ONLINE BOOKING