Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Specialskoler

Vi har stor erfaring i at tilpasse vores rundvisninger til elever med særlige behov. Er du i tvivl om, hvad der passer til jer, så ring 41206333 (hverdage 10-13) og få en snak om, hvad det lige er, I kunne tænke jer. Eller send en mail til infokongernesjelling@natmus.dk

Husk, at alle grundskoler i Vejle Kommune kan søge om at få transporten betalt. Reglerne er her og ansøgningsskemaet her.

Specialskoler

Rundvisning på monumentområdet

Historien om Danmark, kristendommen og kongerne Gorm og Harald fortalt ude mellem deres bygningsværker. (Alle klassetrin)

Specialskoler

Jelling Rundt

Det åbne landskab, højene, palisaden og skibssætningen giver lyst til løb, hop og leg. Det kombinerer vi her med historierne om kongerne og deres bygningsværker (indskoling + mellemtrin).

Specialskoler

Leg med vikingetiden

Hvor langt kan du hoppe? Hvor mange vikingebørn kan der være i Haralds hus? Vi rejsertilbage til vikingetiden og leger som vikingebørn. (indskoling)

Specialskoler

I fodsporene på en viking

Oplev vikingetiden på nærmeste hold gennem en tur i udstillingen. Kom tæt på dagligliv, traditioner og religiøse forestillinger (alle klassetrin).

Specialskoler

Verdensarv i børnehøjde

En dag i verdensarvens tegn med rundvisning, dialogbaseret oplæg og fysiske aktiviteter ude på monumentområdet. Forløbet kan afsluttes med medaljeceremoni, så eleverne bliver verdensarvsambassadører (indskoling, mellemtrin).

Specialskoler

Overgangen

På denne tur får eleverne både fortællingerne ude og derefter en enestående oplevelse af dagligliv, traditioner og religiøse forestillinger inde i vores udstilling (udskoling, men kan tilpasses yngre elever).

Specialskoler

Rejsen til Valhal

Få historien om vikingekongerne Gorm og Harald. Rejs med til Valhal og lær om de nordiske guder gennem diverse dyster (indskoling, mellemtrin).

Specialskoler

De gamle guder

Verdens skabelse og undergang. Oplev det i vores mytologirum. (indskoling)