Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Møder og konferencer

Møder, konferencer & særlige togter

Når I besøger Kongernes Jelling som virksomhed eller organisation, vil I med alle sanser mærke, hvordan vikingernes skabte en transformation med mod og i fællesskab. Vi håber, at vores rammer vil inspirere jer til et fantastisk møde.

Når I vælger at holde møde eller konference i Kongernes Jelling, vil der være plads til visioner, dialoger, inspirerende oplæg og præsentationer. Samtidig er der også plads til modighedsøvelser, der kan støtte jer i at tage de rigtige beslutninger.

Alle der holder møde i Kongernes Jelling, får gratis adgang til oplevelseszonernerne.

Priser fra 450 kr.

Kontakt os på: infokongernesjelling@natmus.dk eller på telefon 4120 6333

Møder og konferencer
Møder og konferencer

Mad og drikke

Et møde ude af huset er ligesom et togt. Derfor går vi op i at give jer en sund, nærende og lækker mad. Ligesom under vikingernes tid, tror vi på, at mad bringer mennesker sammen. Vi er et sted, der har skabt velsmagende samlingspunkter under mødet med et lille, men godt udvalg. Vi har nøje udvalgt de lækre surdejsboller, I får serveret til morgenmad, eller teen fra Perch’s, der altid vil være til rådighed under hele mødet. Frokosten er vikingeinspireret tapas, bestående af elementer fra hvor vikingerne har været. Den gode mad mætter, smager dejligt, og giver fornyet energi.

Sådan er det at være på togt hos Kongernes Jelling!

Vi tager selvfølgelig hensyn til individuelle behov ift. allergener.

Lokalerne

Lokalerne er i nordisk stil. Vi ved, at rummet har betydning for menneskers trivsel og på mødets udbytte. Derfor kan du regne med, at akustikken er god. Lokalerne kan indrettes efter behov.

Vi tilbyder to typer mødelokaler:

• Lille: max antal 12

• Stort: max antal 50

I begge mødelokaler findes der AV-udstyr, der er nemt at betjene. Projektoren forbindes nemt til din egen lap top, der er god højtaler og mikrofon til online deltagere.

Bæredygtigt nordisk

Vi ønsker at behandle vores planet og mennesker ansvarligt. Det er ikke nyt for os; Det nye er, at vi vil være endnu mere ambitiøse. Derfor har vi sat os et mål om at blive en Green Attraction, derfor arbejder vi aktuelt på at blive Green Key certificeret. Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Møder og konferencer

Hent vores brochure her

Vil du booke et møde hos os eller høre mere om mulighederne?

Send os en mail på infokongernesjelling@natmus.dk eller giv os et kald på 4120 6333.

Eller lav en forespørgsel gennem vores partner ved at klikke på logoet nedenfor

Møder og konferencer
Møder og konferencer