Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
1 af 5
ChevronrightChevronrightChevronrightChevronright

Modtag vores nyhedsbrev

* indicates required
Åbningstider og priser
Tour de France og Kongernes Jelling
Tour de France og Kongernes Jelling

Tour de France og Kongernes Jelling

Søndag drønede Tour de France feltet lige forbi museet. Hele byen var i feststemning.

Hvis du ikke nåede det, kan du stadig besøge vores særudstilling Blåtand i Gult, med fortællinger om store helte, selviscenesættelse og blær. Børnene kan du slippe løs med UV-lamper i jagten på de 10 små cyklister (se video nedenfor). Det koster en smule, men belønningen er stor.

Har du hørt om den nye runesten? Se den og læs hvad der står her

#nokdetmuseumdernogensindeharliggettættestpåtourdefrancerutenligebortsetfraLouvre

Sommeren står for døren og det betyder daglige runsdvisninger, aktiviteter og i år også på Vølvens spådom i Jelling Kirke med Musica Ficta. Se mere under "Særligt lige nu"

Kongernes Jelling

Monumentområdet

Ude på området ligger de to høje og mellem den står de to runesten, der beretter om kongernes magt. I landskabet er skibssætningen og palisadeforløbet markeret. Her er der masser af plads at boltre sig på, og der er mange borde og bænke.

Kongernes Jelling

Café

Hold pause i vores lille café. Tag en kop kaffe eller en sandwich. Kommer i en flok, kan I forudbestille fra vores menukort.

Kongernes Jelling

Møde, konference eller ???

Skal du brug et lokale i et par timer, eller skal du afvikle et dagsmøde med forplejning, så se vores tilbud her, eller ring 41206333 (hverdage 10-13) og hør om mulighederne.

Kongernes Jelling

Verdensarv og UNESCO

Oven på 2. verdenskrigs ødelæggelser besluttede FN at gøre en indsats for at bevare kulturarv. Det førte til det, vi i dag kender som UNESCO's Verdensarvsliste.

Kongernes Jelling

Oplevelsescenter

På museet Kongernes Jelling fortæller vi historierne om vikingetiden, kongerne og deres byggerier, trosskiftet og Danmark. Det gør vi i en moderne interaktiv udstilling med plads til undersøgelser og forundring.

Kongernes Jelling

Rundvisninger og foredrag

Et besøg i Kongernes Jelling byder på mange forskellige muligheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af formidlingsaktiviteter tilpasset forskellige grupper.

Kongernes Jelling

Butik

I vores butik finder du et stort udvalg af souvenirs, kopier af vikingesmykker, bøger, spil og t-shirts. Det er også her, du kan købe en is eller en flaske vand.

Kongernes Jelling

Særligt lige nu

Hvad sker der ellers i huset?

Nyhedsbrev

Klik her og modtag vores nyhedsbrev

Åbningstider og priser

10 - 17, mandag - søndag

Gratis adgang