1 af 8
Åbningstider og priser

For fem år siden rystede en aktionsgruppe fra Jelling hele landet.
Natten til den 1. december 2013 var der sat nissehuer på de fine nye betonstolper i Jelling. Ingen vidste hvem, der overnight havde lavet denne happening.
Var det hærværk eller bare sjov? Rygterne svirrede i den lille by, verdenspressen kom forbi og myndighederne skulle finde den rette grimasse.
Den 10. november åbner Kongernes Jelling en meget SÆR udstilling, der fortæller den sande historie om denne sag.
Kom og vær med til åbningen. Du kan også deltage i produktionen af nye huer. De gamle er ved at være slidte. Vi har symaskiner, saks og tusch klar. 
Som altid gratis adgang i Kongernes Jelling.
Udstillingen, hvor du blandt andet kan se de elefanthuer som gruppen brugte, kører frem til 22. december. Det bliver sjovt!

Oplevelsescenter i smukke rammer

Oplevelsescenter Kongernes Jelling ligger midt i det historiske monumentområde omkring Jelling Kirke. På oplevelsescentret fortæller vi om vikingekongerne Gorm og Harald, deres runesten, den store skibssætning og den gigantiske palisade, der blev rejst for mere end 1000 år siden. Og husk: Der er gratis adgang.

En sanseoplevelse med digitale tricks

Unik og supermoderne digital sanseoplevelse, der handler om vikingernes liv og levned. En rejse fra fortællinger i flammernes skær, over livet som viking og kriger, rejsen til Valhal og overgangen til kristendommen.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10 - 17
Lukket mandag

Museet er lukket lørdag 26. januar 2019

Gratis entré

Del denne side