1 af 11
Åbningstider og priser

Danefæ i Kongernes Jelling

Vi er utroligt glade og stolte over, at Nationalmuseets årlige Danefæ-udstilling åbner her i Kongernes Jelling, søndag d. 28. januar. På udstillingen kan man se de mest fantastiske genstande, som amatørarkæologer har hentet op af jorden de seneste år, blandt andet vikingeguldet fra Fæsted og verdens længste flintøkse. Særudstillingen vil være åben helt frem til slutningen af oktober 2018. De heldige findere fejres ved et særligt arrangement på Danefæ-dagen, lørdag d. 27. januar 2018, hvor Kongernes Jelling vil være lukket for almindelige gæster. 

Se mere om åbningen 28. januar her

Oplevelsescenter i smukke rammer

Oplevelsescenter Kongernes Jelling ligger midt i det historiske monumentområde omkring Jelling Kirke. På oplevelsescentret fortæller vi om vikingekongerne Gorm og Harald, deres runesten, den store skibssætning og den gigantiske palisade, der blev rejst for mere end 1000 år siden. Og husk: Der er gratis adgang.

En sanseoplevelse med digitale tricks

Unik og supermoderne digital sanseoplevelse, der handler om vikingernes liv og levned. En rejse fra fortællinger i flammernes skær, over livet som viking og kriger, rejsen til Valhal og overgangen til kristendommen.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10 - 17
Lukket mandag

Dog åbent mandag i vinterferien, 12. februar 2018

Lukket lørdag d. 27. januar 2018

Gratis entré

Del denne side