1 af 4

Børnenes Museum - sjove børneaktiviteter

Nationalmuseet er et sted for overraskende børneoplevelser, hvor børnene leger med fortiden. På museet møder du din bedstefars tip-tip-tip-tipoldemor og en masse andre mennesker fra en svunden tid.

På Nationalmuseet skruer vi tiden helt tilbage til de første folk, som jagede uroksen i den tætte skov. Du kommer tæt på de vilde vikinger, der tæmmede havet og tog på togter til de fjerneste egne af verden. Der er også mulighed for at tage et nærmere kig på opdagelsesrejsende med vild eventyrlyst og nysgerrighed i jagten på det ukendte. Få historien om Danmark igennem museets sjove og lærerige børneaktiviteter, og se nogle af verdens mest dyrebare skatte lige midt i København.

Leg og rør ved alt!

Børnenes Museum er en indendørs legeplads, hvor børn i alle aldre kan lege med historien. Museet byder på masser familieaktiviteter, der gør jeres museumsoplevelse sjovere. Tag familien med på en sejltur over havet i et vikingeskib. Bliv skoleelev i 1930’erne og bliv klogere på dine bedsteforældres timer på skolebænken. Lav mad i det gamle køkken fra middelalderen eller gør borgen kampklar til fjendens angreb.   

Børnenes Museum er museet, hvor børn kan røre ved alt!

ONLINE BOOKING for daginstitutioner og skoleklasser

Kedsomhedsknappen. Kun for børn

Det kan være kedeligt at gå på museum, derfor har Nationalmuseet fået en kedsomhedsknap. Alt kan ske, hvis du finder den og trykker på den. 

Statuer bliver levende, malerier taler og hemmelige kister åbner sig. Ingen ved, hvad der kommer til at ske. Du kan møde en ildspyende drage, en fægtende samurai eller en tyv, der vil stjæle Guldhornene. Kedsomhedsknappen er ikke i Børnenes Museum, den kan være hvor som helst i Nationalmuseets store hus.

Find kedsomhedsknappen på alle lørdage og søndage

Husk, at holde dig opdateret om, hvad der sker af spændende børnearrangementer i weekender og skolernes ferier her! 

Aktiviteter for børn

Åbningstider og priser

Børnenes Museum har åbent tirsdag til søndag 10-16.30

Kedsomhedsknappen kan findes alle lørdage og søndage

Barn under 18 år Gratis
Dagsbillet voksen DKK 95
Familiebillet (1 barn + 1 voksen) DKK 80

Mad og drikke

Museets restaurant Smör har børnevenlig mad og lækre kager.

Det er også muligt at medbringe egen mad og drikke og nyde det i spiserummet ved siden af Børnenes Museum.

Spørgsmål og svar

Hvor finder man kedsomhedsknappen? Hvor gammel skal man være for at besøge Børnenes museum? Hvornår er der børnerundvisninger?

Få svar på dine spørgsmål her

Del denne side