Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Det sker

Aktiviteter i København / Få historien om Danmark

Er du klar til at se dine forfædre i øjnene? Mød de første mennesker, som jagede skovens kæmpeurokse. Solens folk, der byggede himmelhøje grave. Vikingerne, som tæmmede havet og tog på togter i de fjerneste egne af verden. Arbejderne, der byggede en velfærdsstat op. De frigjorte, der satte lysten og pornoen fri. Få historien om Danmark, og se nogen af verdens mest dyrebare kulturskatte på landets største kulturhistoriske museum.

Forslag til seværdigheder i København

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Her møder du dine forfædre og finder nogle af verdens mest dyrebare og spektakulære skatte – som for eksempel de berømte guldhorn, Egtvedpigen, solvognen og egyptiske mumier.

Indendørsaktiviteter i København

Nationalmuseet åbner dørene til masser af spændende indendørsaktiviteter i København. Her er sjove og inspirerende indendørsoplevelser for både børn og voksne samt aktiviteter for hele familien. Se hvilke aktuelle arrangementer, du kan deltage i herunder.

Børneaktiviteter i København

Leder du efter leg og sjove aktiviteter i København? Der er masser af arrangementer for børn og familier på Nationalmuseet – året rundt. Tag på Børnerundvisning og mød dansende skelletter, mumier og moselig. Find kedsomhedsknappen og se, hvad der sker, når du trykker. Besøg Børnenes Museum, som er en indendørs legeplads, hvor man må røre ved alt. Se alle de aktuelle børneaktiviteter her.

Familieaktiviteter

Tag familien med på guidet rundvisning på Nationalmuseet. Mærk historiens vingesus, når vores dygtige rundvisere leder jer gennem sporene fra dine forfædre og helt op til nutiden. Tag også børnene med til Børnenes Museum med masser af lærerige og sjove børneaktiviteter.