Frøsnapperfestival

23.07.19 - 04.08.19

Til sommer vender Orla Frøsnapper, Lille Virgil, Smeden og alle de andre rødder tilbage når vi gentager publikumssuccesen Frøsnapperfestival. Det ville glæde os hvis I ville være med til at skabe en endnu mere fræk, farverig og finurlig uge på Frilandsmuseet Det Gamle Danmark.

I Stationsbyen kan I træde ind i et 70'er univers og opleve Ole Lund Kirkegaards klassiske børnebøger i levende live - denne gang med Otto Er Et Næshorn! Du finder også cirkusartister, voksne der laver underlige ting og masser af 70'er stemning.

Du kan lege dåseskjul, male løs på byens plankeværker eller skyde til måls efter dåser. Hos smeden kan du få en nyslået medalje, i forsamlingshuset er der bankospil og på bygaden kan du lære at lave batikmønstre på sin egen T-shirt.

Her kan I bygge jeres eget hus med træbrædder ligesom lille Virgil, male på plankeværket, skyde på mål efter den svenske målmand, lege dåseskjul med Orla, lave kartoffeltryk, batik-farve jeres egen t-shirt, spille banko i forsamlingssalen og meget, meget mere.

Kom og vær med, når 1970’ernes børneunivers folder sig ud.

AKTIVITETSKUPON

Spar penge på aktiviteterne ved at købe en aktivitetskupon. Det er ikke muligt at købe kuponen endnu, men der vil blive tilføjet et link når begivnheden nærmer sig. 

OBS! Denne kupon dækker kun aktiviteter og inkluderer IKKE entre til museet.

Uden kuponen koster aktiviteter 20 kr. undtagen Orla-mønten og Batikfarvning, som koster lidt mere. Man vælger selv, om man vil købe kuponen eller om man vil betale per aktivitet. Man sparer 50 kr. med en aktivitetskupon, hvis man vil prøve alle aktiviteterne. Man må meget gerne dele en kupon mellem flere personer.

BETALING I FRØSNAPPERBYEN

 Vi kan ikke tage imod mobilepay, så husk kreditkort eller kontanter. 

Del denne side