Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Frøsnapperfestival

FRØSNAPPERFESTIVAL 15.07-04.08
Åbent alle dage inkl. mandage

Er du til teater, leg og fri fantasi? Så tag dine voksne med på opdagelse i Hjallevadmarkeds spændende boder, prøv kræfter med udfordringer for uartige børn, gå på æblerov i smedens have eller hop amok på slyngelstien, når Ole Lund Kirkegaards klassiske børneunivers får frit spil. Frøsnapperfestival er tre magiske uger i sommerferien, der består af korte teaterstykker inspireret af Ole Lund Kirkgeaards bøger, kreative værksteder, gøglermarked, cirkus og meget mere.

Frøsnapperfestivalen er en årligt tilbagevenende begivnhed, som foregår i Frilandsmuseets Frøsnapperby, der offcielt åbner den 14.07.2024. Frøsnapperbyen er et udendørs legemiljø på 1800m2 inspireret af Ole Lund Kirkegaards populære børnebøger med deres unikke og idylliske landsbyer langt ude på landet. I den nye by kan du opleve et fysisk legemiljø i den børnelitterære og historiske ånd, som forfatteren repræsenterer - et uderum til kreativitet, fantasi og historier.

 

Frøsnapperfestival

PARKERING OG PRISER

EKSTRA PARKERING
Frilandsmuseet har to indgange. En på Kongevejen 100 og en ved IC Modewegsvej. Du kan købe billetter og parkere ved begge indgange. Kongevejen er den parkeringsplads, der bliver hurtigst fyldt, så vi anbefaler at benytte parkeringspladsen på IC Modewegsvej.

OFFENTLIG TRANSPORT
Du kan også benytte offentlig transport. Bus 184 kører direkte til museets hovedindgang og Nærumbanen kører til Brede værk/nordindgangen. Du kan også tage S-tog til Lyngby station og Sorgenfri station og tage bussen eller gå til museets hovedindgang derfra.

Køb din billet på forhånd og gå ind igennem butikken på Kongevejen 100. Du finder billetterne her
Har du et årskort eller er du medlem af Frilandsmuseets venner, så kan du også gå ind igennem butikken på Kongevejen 100. Du finder vores årskort her

OBS! Der er kun en hurtig-kø ved hovedindgangen på Kongevejen 100.

Frøsnapperfestival
Leg i cirkusteltet
Frøsnapperfestival
Gå på opdagelse på slyngelstien
Frøsnapperfestival
Mød Otto
Frøsnapperfestival
Kom til tops i smedens klatretræer