Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Bonderøvsfestival

Bonderøvsfestival

BONDERØVE OG BÆREDYGTIGHED
04.08 - 09.08.2020.

LIVET PÅ LANDET OG DE TRADITIONELLE HÅNDVÆRK
Der er så yndigt ude på landet. Men hvad gjorde bønderne egentlig, før mejetærskeren blev opfundet? Hvad kan vi lære af de gamle håndværk, og hvordan smagte smørret dengang, man kærnede det selv? Det kan du finde ud af, når Frilandsmuseet slår dørene op til Bonderøvsfestivalen, der finder sted fra den 4. - 9. august, 2020.

Det er kun anden gang, at Frilandsmuseet afholder festivalen, der både henvender sig til dedikerede bonderøve, bæredygtige gør-det-selv typer og alle dem, der bare er nysgerrige og måske har en lille urtehave på terrassen eller tre høns i baghaven.

HÅNDVÆRK OG BONDERØVSSTEMNING
I løbet af de seks dage Bonderøvsfestivalen varer, vil museets håndværkere præsentere de besøgende for mange af de metoder, som bønderne brugte tidligere. Der vil blive bygget, tækket, muret og malet, og der vil også være mulighed for selv at prøve kræfter med de forskellige håndværk. Derudover kan du som gæst prøve at malke trækoen Maren, opleve når fårene klippes og ride på ponyer. Har du lyst til at dyste med din familie eller afprøve dine færdigheder som bonde, er der hver dag et tætpakket program med alt fra ølbrygning til kaninhop, kæphesteridning, tovtrækning og forhindringsbane.

AKTIVITETSKORT
HVAD:
Aktivtetskortet fungerer lidt ligesom et turpas, der hvor der er betalingsaktiviteter.
HVORDAN: Fremfor at betale med kort eller kontanter kan børnene få stempel ved hver aktivitet. Det kan være alt fra at lave kæpheste til filtbolde.
HVOR: Du kan købe aktivitetskortet i Stadager Brugs, museumsbutikken og i andkiosken. Du kan også købe et aktivitetskort online HER.

GEM DIT KORT: Hvis man ikke bruger alle stemplerne på kortet kan man bruge dem til andre særarrangementer frem til 2020.

OBS! Aktivitetskortet dækker kun aktiviteter og inkluderer IKKE entre til museet, ponyridning eller hestvognsturen. Aktiviteteskortet må gerne deles mellem flere personer. Uden et aktivitetskort koster aktiviteter 20 kr. pr. person. Man vælger selv, om man vil købe kortet eller om man vil betale per aktivitet. Man sparer 50 kr. med et aktivitetskort, hvis man vil prøve alle aktiviteterne.

BETALING: Vi kan ikke tage imod MobilePay alle steder, så husk kreditkort eller kontanter.

Bonderøvsdage
Bonderøvsdage
Bonderøvsdage