Børnefødselsdag på Nationalmuseet

Pt. er det ikke muligt at bestille børnefødselsdage på Nationalmuseet.

Grib tropehjelmen og tag på ekspedition med Nationalmuseets nye fødselsdagstilbud for børn i alderen 5-9 år. På ekspeditionen vil børnene blive præsenteret for udfordringer og lære om forskellige landes skikke og traditioner. Rejsen kan dog først begynde, når overlevelsestræningen er bestået, og de har modtaget et ekspeditionspas.

Selve ekspeditionen varer ca. 1½ time og foregår i Nationalmuseets samlinger i følgeskab med to ekspeditionsledere. Det er vigtigt at, I er opmærksomme på, at vi forventer, at der er et par voksne med på ekspeditionen, som har ansvaret for børnene og kan hjælpe til, hvis der er brug for det.

I får stillet et lokale til rådighed i 1½ time til fødselsdagsfrokost og hvad I ønsker. Der er borde og stole og lidt fødselsdagspynt, men her ud over skal I selv medbringe alt.

I skal selv sørge for at tørre bordene af og feje gulvet for kagekrummer og andet.

Når I ankommer skal I henvende jer i Informationen, de vil vise jer vej til lokalet.

Pris 2000 kr. - grupper på max 30 børn

ONLINE BOOKING

Ved yderligere spørgsmål kontakt os da på hverdage mellem kl 10.00-12.00 på 41206066, eller på E-mail

Bemærk at Børnenes Museum er så populært blandt vore yngre gæster i weekenderne, at det ikke er muligt at booke plads i weekenden. Det er altså ikke muligt at komme i Børnenes Museum i forbindelse med børnefødselsdage

Del denne side