Udfører en søgningSøg
Foto: Kasper Kristofferse

Hold fødselsdag på Musikmuseet

Kan bookes lørdage

Skal jeres næste børnefødselsdag være fyldt med musik, leg og trompeter? Så skal I prøve Musikmuseets nye fødselsdagskoncept.

Børnene er inviteret til en festlig og musikalsk dag på Musikmuseet, hvor fødselaren bliver fejret med leg, sang, musik og historiefortælling.

Børnene får lov til at spille på en masse forskellige instrumenter og kommer på skattejagt i alle kroge af Musikmuseets udstilling.

Gennem hele forløbet vil jeres egen museumsformidler følge jer.

Varighed: 3 timer
Pris: 2000 kr.
Max antal: 25 børn og 4 voksne (ekstra voksne betaler entré)
Anbefalet alder: 6-10 år

Ankomstadresse: Musikmuseet, Worsaaesvej 19, 2.sal, 1972 Frederiksberg C (bygningens sideindgang)

Børnefødselsdagen betales via tilsendt faktura efter fødselsdagen har fundet sted.

Afbestilling senest 7 dage inden arrangementet. Ved udeblivelse sendes regning på det fulde beløb.

Program (eksempelvis ved start kl 10.30):

Kl. 10.15-10.30: I ankommer til museet, hvor museumsformidleren tager imod jer og viser jer til garderoben og frokoststuen (hvis I evt. skal pynte lidt op).

Kl. 10.30 - 12.00: Forløbet starter med musik og dans, hvorefter børnene skal på skattejagt i udstillingen og lege forskellige musikalske lege i vores lydlaboratorier i Det Klingende Museum. Til sidst laver børnene fødselarens egen fødselsdagsfortælling med masser af musik og lyd og afslutter med en festlig fødselsdagssang.

Kl. 12.00 - 12.45: Nyd jeres egne medbragte fødselsdagskager og pølsehorn - eller hvad I ønsker at servere for børnene. Den medbragte mad og drikke nydes i Musikmuseets private frokoststue. Husk tallerkener, krus, servietter og evt. bestik (I må gerne medbringe pynt og borddug til bordet).

Kl. 12.45 -13.30: Sammen med jeres museumsformidler kan I nu gå på opdagelse i museets udstilling og på egen hånd prøve alle de sjove instrumenter i vores fremtidsrum og i det akustiske klangrum.

Kl. 13.30: Farvel og tak for i dag.

ONLINE BOOKING

Når du booker, skal du ikke notere skolens navn, men den adresse + mail som faturaen skal sendes til. Klassetrin og skole kan noteres i kommentarfelt.
Bemærk at I skal ind via sideindgangen Worsaaesvej 19, hvor museets ansatte afhenter jer som samlet gruppe.

Du kan også holde fødselsdag på Nationalmuseet/ Prinsens Palæ. Læs mere om dette her.

Book forløbet hos Nationalmuseets bookingafdeling:

Mandag - fredag
kl. 10.00-12.00
Tlf. 41 20 60 66
E-mail