Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Vilde eventyr - LIVE

Vilde eventyr – LIVE
Med Vicky Knudsen og Rane Willerslev

9. marts kl. 12-13.30. Book din billet her

Den vilde natur er presset, og vi mennesker har mistet den dybe forbindelse til den. Men kan forholdet mellem menneske og natur genskabes?Oplev biolog Vicky Knudsen og museumsdirektør Rane Willerslev i en eksklusiv talk.

I tv-programmet ’Vilde Eventyr’, der kan opleves dr.dk og DR1, rejser biolog Vicky Knudsen og antropolog Rane Willerslev til fjerne afkroge for at opleve vild natur og besøge dem, der lever i pagt med den.

Hør dem i denne talk fortælle om deres oplevelser, hvad der overraskede dem mest på turen og hvad de tog med sig hjem af inspiration og tanker fra mødet med oprindelige kulturer: Kan vi i dag, spejle os i mennesker, der lever i og med naturen? Hvad betyder det for moderne og vestlige samfund, at vi ikke længere har et forhold til det vilde og utæmmede? Er den vilde natur en utopi? Og findes der løsninger til biodiversitetskrisen ”derude”, som vi har overset eller glemt?

Glæd dig til en eftermiddag i selskab med to ildsjæle, der med smittende begejstring og nørderi fortæller om naturen som den store historiefortæller, om arternes overlevelse, kulturmøder, traditioner og det åndelige. Og om deres fælles mission for at skabe en bedre balance mellem den moderne civilisation og naturen.

Vilde eventyr - LIVE:
- onsdag 28. februar kl. 19-20.30 på Nationalmuseet
- lørdag 9. marts kl. 12-13.30 på Frilandsmuseet
- onsdag 13. marts kl. 19-20.30 i Frøslevlejren