Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Lej langhuset

 

Tilberedning af en vikingemiddag med autentisk køkkengrej, lav sjove aktiviteter, iklæd dig flot vikingetøj eller book en fest hos Kong Harald.

Langhuset

Langhuset

Hold din fest hos i autentiske rammer. Langhuset kan huse ca. 50 spisende og ca.30 overnattende gæster. Lejen er inkl. brænde til bålet, borde, duge, lys og lammeskind til at sidde på.

Du kan selv medbringe mad eller sammensætte dagen med aktiviteter og vores middagstilbud ”Kongens gæstebud" - hvor du sammen med dine gæster, tilbereder en vikingemenu.

 

Prisen er 3000 kr. for en aften og 5000 kr. for et døgn med overnatning. Langhuset afleveres efter brug opryddet og fejet senest kl.9.30 den flg. dag.

 

Vilkår

 

Det er ikke muligt at videreudleje langhuset til tredje part. Bestilling af mad udefra skal gennem museets cafe. Formidlingsaktiviteter skal efter aftale forestås af museets personale.

 

 

Book undervisningsforløb her

E-bestilling - tryk her!

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.