Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Praktikanter søges:


Klik på nedenstående for at læse mere.


Som praktikant hos SUMO


SUMO arbejder i krydsfeltet mellem forskning og formidling, hvor behovet for at kommunikere in- og eksternt om centerets forskellige projekter og aktiviteter er stort.

Som praktikant bliver du en central del af SUMOs kommunikationsteam, som på tværs af forsknings- og formidlingsprojekter leverer indhold til hjemmeside, nyhedsbreve, SoMe, Policy Briefs, pressetekster o.a. andre formidlingsformater / platforme.

Du vil også blive involveret i udviklingen af centerets kommunikationsstrategi, og kommer til at indgå i et dynamisk tværfagligt forskningsmiljø i forbindelse med centerets øvrige aktiviteter.


Læs mere om SUMO og forskningscenterets projekter her:
https://natmus.dk/museer-og-slotte/sumo/


Kontakt SUMO:

sumo.praktik@natmus.dk
Udtalelse fra tidligere praktikanterSimon Kristiansen

Simon Kristiansen

Simon Kristiansen, tidligere praktikant i SUMO:

"Under mit praktikforhold og videre samarbejde ved SUMO har jeg tilegnet mig en række relevante erfaringer, som I høj grad har hjulpet mig videre på arbejdsmarkedet, hvor jeg skal arbejde med social byplanlægning i Holbæk Kommune. Jeg har fået stor frihed til at udforske spændende problemstillinger i forlængelse med bæredygtig udvikling af byområder, hvor jeg har skulle videreformidle kompliceret materiale i samarbejde med ambitiøse og imødekommende forskere, medpraktikanter og frivillige.

SUMO er en del af danmarks største og mest prominente kulturinstitution, Nationalmuseet, hvor jeg fik mulighed for at få indsigt i større kulturpolitiske udviklinger, samt hvordan kulturformidling kan implementeres på nært hold. Slutteligt fik jeg som kommunikationspraktikant stor indsigt i, hvordan en travl statsstyret organisation interne struktur i hverdagen foregår. Dette har gjort mig klar til at passe ind på en lignende arbejdsplads".