Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
1 af 6
ChevronrightChevronrightChevronrightChevronright


Børnenes Museum - sjove børneaktiviteter


På Nationalmuseet kan børnene lege med fortiden

I Børnenes Museum kan du lege og røre ved alt! Tag på togt i vikingeskibet, leg som børnene i baggården i 1930’erne, eller sæt dig i skolestuen og bliv klogere på dine oldeforældres timer på skolebænken. Gå ombord på fragtskibet, og gå til ro i kahytten. Tag på marked i Pakistan og køb mad i basaren. Lav mad i det gamle køkken fra middelalderen, eller gør borgen kampklar til angreb.

Tag vores børnefolder på museet og find kedsomhedsknapperne og sjove kulturskatte for børn. Bl.a. Danmarks ældste hundelort, som er 9000 år gammel og prinsessernes dukkehus.


Mød vores frivillige museumsværter

Børnenes Museum drives til daglig af vores hold af frivillige museumsværter. De faciliterer jeres besøg, og leger børnene gennem danmarkshistorien i Børnenes Museum – med episke fortællinger, oldnordiske lege eller med vores mange historiske udklædningsdragter. De kommer også gladeligt med anbefalinger til, hvor i museet I kan blive endnu klogere på lige den ting, der vakte børnenes interesse.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig herinde, kan du læse mere her.


Pladsbestilling for børnehavegrupper og skoleklasser

Hvis du som pædagog eller lærer ønsker at besøge Børnenes Museum med en gruppe børn, bedes du bestille plads via vores onlinebooking.
Anbefales for børn i alderen 3 til 8 år.Åbningstider og priser

Alle dage 10-16.30 (undtagen mandag)
Barn under 18 år Gratis
Dagsbillet voksen DKK 130Aktiviteter for børn


Find Kedsomhedsknapperne!

Alt kan ske, hvis du finder dem og trykker på dem. Malerier taler, drager forbløder, der går ild i en udstilling, en isbjørn fortæller historier og et spøgelse viser sig. Ingen ved, hvad der kommer til at ske. Kedsomhedsknapperne er gemt overalt på museet.

Mad og drikke

Museets restaurant Smör har børnevenlig mad og lækre kager. Se menuen her

Det er også muligt at medbringe egen mad og drikke og nyde det i spiserummet ved siden af Børnenes Museum.