buster filmfestival

Undervisningstilbud på Brede Værk - grundskolen

Hænderne i maskinen - samlebåndsarbejder for en dag

Organiseret i to hold og solidt instrueret arbejder klassen på henholdsvis grøn og orange fabrik. Der skal samles kuglelejer på tid og kvaliteten af både arbejde og produkt måles løbende. Undervejs tager tager eleverne stilling til ledelse, organisation, arbejdsmiljø mm. Den industrielle samlebåndsproduktion erfares på egen krop og evalueres undervejs.

Målgruppe: 6.-10. klasse. Gymnasiet, HF, VUC, Htx, Tekniske skoler
Fag: historie, natur/teknik, samfundsfag, dansk, teknologihistorie innovation, teknikfag.
Varighed: 2 timer.
Maks. deltagere: 30 elever.
Pris: 450 kr.

Forberedende og uddybende materiale til "hænderne i maskinen"

Industriens vugge

Skolerundvisning: Eleverne tages på tur rundt langs den gamle fabrik, og hører om, hvordan vand, damp og siden elektricitet har drevet produktionen i de endnu eksisterende bygninger. Vi passerer arbejdernes boligområde, børneinstitutionen, den gamle kantine og kommer indenfor i udstillingen, der viser forskellen på høj og lav i det gamle fabrikssamfund.

Målgruppe: 5. - 10. klasse

Fag: historie, dansk, samfundsfag
Varighed 1 time
Pris: 450 kr.

Det Virtuelle Brede

Gå på opdagelse i historien og få indblik i museumsinspektørens detektivarbejde.
Brug undervisningsmaterialet og oplev hvad kilde- og faktamateriale kan fortælle om udviklingen af teknologi, arbejdsliv og industrikultur gennem 250 år.

Bestilling af undervisning

Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde undervisning og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden fra 2019.

Del denne side