1 af 4
Åbningstider og priser

Brede Værk er lukket

Brede Værk og Hovedbygning er lukket for publikum i forlængelse af Nationalmuseets besparelser i 2018. Nationalmuseet planlægger at tilbyde bestilte omvisninger i dele af området fra 2. kvartal 2019.

Undervisning i Brede

Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde undervisning og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden fra 2019.

Rundvisninger og udstillinger

Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde rundvisninger og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden fra 2019.

Verden i værket og værket i verden

Kom tæt på 250 års industriarkitektur med fabriksbygninger, arbejderboliger og mesterboliger og få et indtryk af det lille samfund: Mølleåen er opdæmmet og vandets løb gemmen bygningerne kan følges.Den imponerende direktørbolig fra 1795 kan besøges i sommerens omvisninger. En af landets allerførste børnehaver 'Brede Asyl', er i brug som børnehave i dag, og Brede Spisehus, hvor fabrikkens arbejdere fik fyldt deres mandspand er nu et fransk inspireret spisested. Længere mod nord ligger Indelukket og her kan man begynde en dejlig gå- eller cykeltur mod Øresund.

Åbningstider og priser

Brede Værk og Hovedbygning er lukket for publikum i forlængelse af Nationalmuseets besparelser i 2018.

Del denne side