Åbningstider og priser

Brede Værk - Industrien i det grønne

Museum om Dansk industrikultur

Museet 'Brede Værk' ligger i Danmarks største fredede industrianlæg. Med lyd, lys, levende billeder, og et mylder af spændende ting får du indblik i historien om almindelige menneskers hverdag på vej mod nutidens samfund.

Undervisning i Brede

Brede Værk er under omorganisering og derfor kan der desværre ikke bestilles undervisning i 2017. Vi arbejder på at kunne tilbyde undervisning på værket hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden.

Rundvisninger og udstillinger

Brede Værk er under en omorganisering, og derfor er søndagsomvisningerne i Brede Hovedbygning og arbejderbolig desværre indtil videre aflyste i 2017.

Verden i værket og værket i verden

Kom tæt på 250 års industriarkitektur med fabriksbygninger, arbejderboliger og mesterboliger og få et indtryk af det lille samfund: Mølleåen er opdæmmet og vandets løb gemmen bygningerne kan følges.Den imponerende direktørbolig fra 1795 kan besøges i sommerens omvisninger. En af landets allerførste børnehaver 'Brede Asyl', er i brug som børnehave i dag, og Brede Spisehus, hvor fabrikkens arbejdere fik fyldt deres mandspand er nu et fransk inspireret spisested. Længere mod nord ligger Indelukket og her kan man begynde en dejlig gå- eller cykeltur mod Øresund.

Åbningstider og priser

Brede Værk har åbent i weekender, helligdage og ferier i perioden 1.5-21.10.2018
Læs mere...

Dagsbillet voksen DKK 50
1 barn + 1 voksen DKK 40
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 125

Del denne side