Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Tag på lydvandring om arbejderhistorien på Brede Værk

Lydvandring

Gå på opdagelse i det idylliske område ved Brede Værk med vores digitale lydvandring og hør fortællingerne om arbejdersamfundet på den gamle tekstilfabrik, der tyvstartede det velfærdssamfund, som vi kender i dag.

Den digitale lydvandring tager dig med på en rejse tilbage i tiden til industriens vugge. Igennem 12 stop får du lov til at følge fabrikantens og arbejdernes liv på tekstilfabrikken i perioden 1880 – 1910. Deres liv var meget forskellige, men uløseligt sammenvævede.

Via originale lydoptagelser med de tidligere arbejdere, får du endda lov til at høre fortællingerne fra fascinerende førstehåndsberetninger. Hold øje med QR-koder og skilte, imens du stille og roligt bliver guidet igennem området af lydvandringen

Følger du lydvandringens 12 stop kommer du forbi Brede Hovedbygning, Arbejderboligerne, Mesterboligerne, Købmandsbutikken, Skolen, Asylet, Fabriksporten, Spisehuset, Gartneriet, Modewegs obelisk, Nazareth-huset og Vandmøllen.

 

Find lydvandringen på din smartphone

Hvis du vil prøve oplevelsen, så tag på tur i Brede - eller bliv hjemme i sofaen og hent den gratis app Useeum i AppStore eller Google Play og gå ind på den digitale lydfortælling Det Gamle Brede eller på profilen Brede Værk.