Udfører en søgningSøg
Polterabend på Trelleborg

Polterabend på Trelleborg

Hold din polterabend i Vikingeborgen Trelleborgs unikke rammer. En dag med sjove dyster, kampe og aktiviteter, vikingemad, historiske input og masser af gode natur- og kulturoplevelser

Trelleborg tilbyder unikke rammer for en historisk polterabend med masser af gode oplevelser. Dagen vil blive sammensat ud fra gruppens ønsker, størrelse og køn. Skyd med vikingetidens langbuer, kast med spyd, lav bålmad eller dyste i udholdenhed, smidighed, list og styrke. Menuer kan bestilles separat. 

Et eksempel på en polterabend:

Gorm skal giftes, så vennerne har planlagt en sjov dag. Alle mødes på Trelleborg. Efter velkomsten iklædes deltagerne vikingetøj. Gorm skal herefter prøve kræfter med noget af det arbejde, som en husbond og kriger i vikingetiden skulle kunne. Efter Gorms underholdende praktiske opgaver, er det tid til udfordringer og dyst i Vikinge 10-kamp.  Dernæst bydes gæsterne på et horn mjød og lækker mad i et af borgens huse. Når hornet går rundt, kan vennerne i bedste vikingetradition, kvæde et passende kvad. Efter maden takker museet for i dag og herefter er det op til jer, hvordan aftenen skal forløbe.

Pris: Afhænger af program.

Varighed: Min. 2 time

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.