Viser mobilmenuFold ud

Frihedsmuseets arkiver er åbne for ekspedition - men kun efter aftale.

Vi kan kontaktes på tlf. 4120 6292 (kl. 10-14) eller på mail.

Telefontid:
Mandag-fredag kl. 10-14.

Arkivets besøgsadresse:
Tøjhusmuseets administrationsbygning,
Frederiksholms Kanal 29 A, 1. sal
1220 København K.

Men måske behøver du slet ikke at sende os en forespørgsel. Har du checket, om svaret allerede findes i vores FAQ-sektion? Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os.

Ind imellem rækker tiden ikke til det hele, så vi har måttet indføre nogle retningslinier for besvarelsen af spørgsmål:

1) Vi bestræber os på at besvare forespørgsler vedr. Frihedsmuseet egne arkiver og samlinger inden for 14 dage - men der kan godt gå længere tid.

2) Også spørgsmål vedrørende besættelsesiden i almindelighed forsøger vi at besvare hurtigst muligt. Men har du ikke modtaget svar inden for 3 måneder, må du desværre regne med, at vi ikke har kunnet finde tiden til at besvare din forespørgsel.

3) Vi har ikke kapacitet til at besvare spørgsmål i forbindelse med skoleopgaver. Der må man klare sig med opslagsbøger og Internettet.

4) Vi har heller ikke mulighed for at gå ind i egentlige konsulentopgaver i forhold til bogmanuskripter, filmprojekter etc.

5) I forhold til slægtshistoriske forspørgsler kan vi normalt ikke gøre mere end at henvise til den generelle redegørelse vedr slægtsforskning her på hjemmesiden og til vores database over modstandsfolk.

Luk overlayLuk
Del denne side