Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Private rundvisninger

Book en privat rundvisning

Det kan være et spændende indslag til familiefødselsdagen, firmaturen eller et helt tredje arrangement.

Vi spænder bredt i besættelseshistorien, og I kan både komme med på en introduktion til Frihedsmuseet, en byvandring i besættelsens København, høre om besættelsens mørke sider, blive klogere på kvinderne i modstandsbevægelsen og opleve de fem mørke år i børnehøjde.

Send en mail til frihedsmuseet@natmus.dk eller ring på 41 20 60 80 for at booke en privat rundvisning - vær OBS på, at private rundvisninger skal bookes senest 7 dage i forvejen.

 

På rundvisningen dykker vi ned i besættelsestidens gråzoner og skyggesider

Det vi ikke taler om

På denne rundvisning dykker vi ned i nogle af besættelsestidens skyggesider og taler om blandt andet tyskerpiger og stikkerlikvideringer.

Kom med på Frihedsmuseets helt nye byvandring, hvor vi går finder spor efter den tyske besættelse

Kom med på byvandring

Tag med på en tidsrejse til besættelsens København på vores nye byvandring, hvor vi går i sporene på den tyske besættelse og ser, hvor den stadig sætter sine tydlige spor i gadebilledet.

Modstandskampens kvinder

Modstandskampens kvinder

I denne rundvisning går vi på opdagelse i modstandskampens kvinder og deres vigtige arbejde, som ikke har fået så meget fokus i eftertiden.

Frihedsmuseet - En introduktion

Frihedsmuseet - En introduktion

Vi guider dig gennem besættelsens fem, lange år. Vi starter 9. april og dykker ned i både samarbejdspolitik og modstandskamp.

For børn: Mørket sænker sig

For børn: Mørket sænker sig

I vores børnerundvisning kan de 9-12årige lære om besættelsestiden og den danske modstandskamp i børnehøjde. Og i hvordan børn gik til modstand mod besættelsesmagten dengang.