Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Rundvisninger

Få en rundvisning på Frihedsmuseet

Kom med på vores åbne rundvisninger. Eller book en privat rundvisning.

Dyk ned i modstandskampen og besættelsestiden på en rundvisning

Der er flere muligheder for at komme med på en spændende rundvisning på Frihedsmuseet, hvor du kan komme ekstra i dybden med den danske modstandsbevægelse under 2. Verdenskrig.

1-2 torsdage om måneden har du blandt andet mulighed for at købe en rundvisning med vores dygtige rundvisere til 'Frihedsmuseet - en introduktion'.

Her bliver du klogere på de mænd og kvinder, der traf valget om at gå til modstand. Og på hvorfor modstand ikke altid er sort/hvidt.

Vi udbyder desuden to helt nye rundvisninger: Dels rundvisningen 'Det vi ikke taler om', hvor vi dykker ned i modstandskampens og besættelsestidens gråzoner og udfordrer de gængse opfattelser.

Og dels en ny byvandering, hvor vi tager rundt i København til nogle af de steder, der har en særlig historie at fortælle om modstandskampen og besættelsestiden.

Billetten giver adgang til museet fra kl. 16 samme dag.

Og hvis du hellere vil have en privat rundvisning til familiefødselsdagen, firma-arrangementet eller noget helt tredje, så er det også en mulighed.

Der kan være 20 personer med på en rundvisning.

I juli måned er der spændende nye rundvisninger og en byvandring på Frihedsmuseet

Sommer på Frihedsmuseet

I hele juli kan du komme med på vores spændende, nye rundvisninger og en helt ny byvandring, der tager dig med på en tur gennem besættelsestidens København

Byvandring

Byvandring

Kom med vores erfarne omvisere på en tidsrejse rundt i besættelsestidens København og hør, se og mærk de dramatiske historier, der udspillede sig i løbet af de fem skæbneår, hvor Danmark var besat.

Book en privat rundvisning

Book en privat rundvisning

Gør familiefødselsdagen, firmaarrangementet eller venneturen til noget helt særlig med en privat rundvisning på Frihedsmuseet

Torsdagsrundvisninger

Torsdagsrundvisninger

1-2 torsdage hver måned kan du tage med på rundvisningen 'Frihedsmuseet - en introduktion', der dykker ned i modstandskampen under 2. Verdenskrig.

Det vi ikke taler om

Det vi ikke taler om

I denne rundvisning vil vi kigge nærmere på nogle af de historier fra besættelsen, vi ikke taler om så som stikkerlikvideringer og behandlingen af tyskerpiger.