Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Rundvisninger

Få en rundvisning på Frihedsmuseet

Kom med på vores åbne rundvisninger. Eller book en privat rundvisning.

Dyk ned i modstandskampen og besættelsestiden på en rundvisning

Der er flere muligheder for at komme med på en spændende rundvisning på Frihedsmuseet, hvor du kan komme ekstra i dybden med den danske modstandsbevægelse under 2. Verdenskrig. Alle gæster har mulighed for at købe en rundvisning med vores dygtige rundvisere hver torsdag på rundvisningen 'Frihedsmuseet - en introduktion'.

Her bliver du klogere på de mænd og kvinder, der traf valget om at gå til modstand. Og på hvorfor modstand ikke altid er sort/hvidt.

I sommerferien i juli udbyder vi desuden to helt nye rundvisninger: Dels rundvisningen 'Det vi ikke taler om', hvor vi dykker ned i modstandskampens og besættelsestidens gråzoner og udfordrer de gængse opfattelser.

Og dels en ny byvandering, hvor vi tager rundt i København til nogle af de steder, der har en særlig historie at fortælle om modstandskampen og besættelsestiden.

Billetter til de to nye rundvisninger vil meget snart kunne købes her på hjemmesiden.

Billetten giver adgang til museet fra kl. 16 samme dag.

Og hvis du hellere vil have en privat rundvisning til familiefødselsdagen, firma-arrangementet eller noget helt tredje, så er det også en mulighed.

Der kan være 20 personer med på en rundvisning.

I juli måned kan du komme på nye rundvisninger på Frihedsmuseet samt en helt ny byvandring

Sommer på Frihedsmuseet

I hele juli kan du komme med på vores spændende, nye rundvisninger og en helt ny byvandring, der tager dig med på en tur gennem besættelsestidens København

Rundvisning hver torsdag

Rundvisning hver torsdag

Hver torsdag kl. 17 kan du tage med på vores rundvisning 'Frihedsmuseet - en introduktion', der dykker ned i modstandskampen under 2. Verdenskrig.

Book en privat rundvisning

Book en privat rundvisning

Gør familiefødselsdagen, firmaarrangementet eller venneturen til noget helt særlig med en privat rundvisning på Frihedsmuseet