Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Trelleborg Vikingefestival 2024

ClockClock13. juli 10:00 - 21. juli 17:00
DKK 150
50 Børn
Oplev en af Danmarks største vikingefestival på Vikingeborgen Trelleborg. Tag med på en en rejse til vikingetiden.

Trelleborgs smukke omgivelser forvandler sig til et blomstrende vikingesamfund fra den 13. juli – 21. juli 2024, hvor du kan træde ind i en verden fyldt med krigere, handel og håndværk!

Oplev et væld af vikingeboder. Tag på udflugt med hele familien og oplev Vikingeborgen Trelleborgs årlige vikingefestival. Kom helt tæt på vikingernes håndværk og fordyb dig i fortidens historie. Mød vikingekrigere, smag på vikingemad, oplev bueskydning og tag med på gratis rundvisning!

Krigere, handel og håndværk er sat i fokus under festivalen, men også det hyggelige vikingeliv. Du kan komme helt tæt på vikingernes smukke håndværk og følge arbejdet, når de flotte plantefarver trylles frem, se fremstilling af fantastiske dragter, opleve gnisterne fyge omkring smedens armboldt og følge træarbejdet i huggehuset. I vikingeboderne kan du slå en god handel af og købe alt fra vikingetøj, bånd og uld til mjød, våben eller fantastiske smykker. Mød omkring 800 vikinger på lejrpladsen, hvor der både er mulighed for at smage på vikingetidens mad, høre fantastiske fortællinger, se rovfuglene flyve og det fantastiske show med Hest og bue.

Oplev frygtløse vikingekrigere i Slaget om Trelleborg
I en kamp mellem stål, styrke og mod vil Trelleborgs historiske omgivelser blive indhyllet i vikingernes krigsråb og larmen fra kamp. Festivalens højdepunkt "Slaget om Trelleborg" vil tage besøgende med tilbage i tiden og præsentere en uforglemmelig vikingekrig, hvor vikingekrigere kæmper med alt, hvad de har. Slaget om Trelleborg finder sted hver dag til og med torsdag den 18. juli til søndag den 21. juli. Alle dage klokken 13.

Entré og priser:
Entré 150,- pr. voksen pr. dag og 50,- pr. barn pr. dag

Prisoversigt til aktivitetsmønter:
I Trelleborgs vikingelandsby "Slagløse" kan man opleve en masse sjove vikingeaktiviteter såsom at bage sit eget fladbrød over åben ild eller male med vikingernes farver. Herunder er der en kort oversigt med de forskellige aktiviteter, og hvor meget det koster. Køb dine aktivitetsmønter i museumsbutikken. 

Aktivitetesmønter koster 25 DKK stk.
Fladbrød - 1 mønt
Slyng vikinge armbånd - 1 mønt
Riste runer - 1 mønt
Bueskydning 5 skud - 1 mønt
Lav en læderpung - 3 mønter
Mal med vikingernes farver:
- Vikingemotiv - 1 mønt
-​ Miniskjold med magnet - 1 mønt
- Lille og mellem skjold - 3 mønter
- Stort skjold - 4 mønter
- Luksus skjold med skjoldbule - 6 mønter

Trelleborg Allé 4, Hejninge
DK-4200 Slagelse

Se også