Udfører en søgningSøg

Tysk velgørenhedskoncert til fordel for Frihedsmuseet

23. september 2013

Frihedsmuseet set indefra.
Velgørenhedskoncerten d. 4. oktober til fordel for Frihedsmuseet er et samarbejde mellem Marinemusikkorps Ostsee, Nationalmuseet, Den Kongelige Livgardes Musikkorps og Den Tyske Ambassade. Alle donationer går til genopbygningen af Frihedsmuseet - som her ses før branden. Foto: Nationalmuseet.
Holmens Kirke set indefra.
Marinemusikkorps Ostsees velgørenhedskoncert for Frihedsmuseet i Holmens Kirke d. 4. oktober består ikke af ren marchmusik - tværtimod spiller korpset musik fra film, musical, opera og meget mere. Foto: Den Tyske Ambassade, KBH.

Fredag den 4. oktober 2013 kl. 19.00 optræder Marinemusikkorps Ostsee i Holmens Kirke i København i forbindelse med en velgørenhedskoncert til fordel for Frihedsmuseet. Der er gratis entré. Alle donationer går til genopbygningen af Frihedsmuseet. 

Koncerten er et samarbejde mellem Marinemusikkorps Ostsee, Nationalmuseet, Den Kongelige Livgardes Musikkorps og Den Tyske Ambassade. 
Den tyske ambassadør, Michael Zenner, er bestyrtet over branden på Frihedsmuseet: 

- Som intet andet museum minder det os om, hvor meget sorg og vold besættelsestiden har bragt over Danmark. Det ville derfor glæde mig meget, hvis vi med vores donation kunne yde et bidrag til genopbygningen af Frihedsmuseet, siger han. 

Velgørenhedskoncerten hedder ”På langfart”, og Marinemusikkorps Ostsee vil spille forskellig musik fra opera, film, musical og jazz. 

Om Marinemusikkorps Ostsee:
I mere end 50 år har Marinemusikkorps Ostsee sørget for en festlig ramme til det tyske forsvars arrangementer og har været med til at glæde publikum i forbindelse med mange velgørenhedskoncerter. Derudover har musikkorpset repræsenteret det tyske forsvar ved et stort antal musikarrangementer i både Tyskland og udlandet. 

Marinemusikkorps Ostsee byder – stik imod alle fordomme – på meget mere end blot marchmusik. Musikkorpset spiller alt fra klassisk musik over symfonisk blæsermusik til traditionel blæsermusik og dækker også musical- og big band-genren. 

Læs mere om velgørenhedskoncerten til fordel for Frihedsmuseet på Den Tyske Ambassades hjemmeside.

For yderligere oplysninger kontakt:
Presseafdelingen på Den Tyske Ambassade. Tlf.: 35 45 99 60.  
Nynne Bojsen Faartoft, presse- og kommunikationsmedarbejder, Nationalmuseet. Tlf.: 41 20 60 19.