Udfører en søgningSøg

Jane Austen på Liselund

Jane Austen på Liselund

Kom til en dag i Jane Austens ånd i Liselund Lystslot og Have

Bemærk: arrangementet er udsolgt

Fornemme herrer med flot hat og kvinder i elegante kjoler spadserer langs den romantiske haves snoede stier. Der er ægte 1700-tals stemning på Liselund. Det er der også i Jane Austens dragende fortællinger, og den 15. august 2021 er der lagt op til en dag i den populære engelske forfatters navn, når hendes fortællinger smelter sammen med Antoine og Lisa de la Calmettes skønne omgivelser på Møn.

Sammen med Jane Austen Selskabet, Danmark inviterer Liselund til en dag fyldt med spændende arrangementer og oplevelser. Rundt omkring i den romantiske haves drømmende univers er der plads til fordybelse. Udvalgte stemningsskabende passager fra mesterværket Fornuft og følelse fylder havens rum sammen med spændende foredrag, danseopvisninger med Danske Empire Dansere og meget mere.

I det lille lystslot kan du komme med på en rundvisning og høre om adelsparret Antoine og Lisa de la Calmette, der byggede Liselund i 1792 som et herligt fristed. Her kunne de fordybe sig i oplysningstidens frie og rationelle tanker, romantikkens kunst og naturligvis også deres ømme kærlighed til hinanden – den type kærlighed, som der blandt andet også optog Jane Austen i sit forfatterskab.

Til arrangementet fortæller Lise Lotte Frederiksen, der står bag den populære podcast Alt om Austen, mere om Fornuft og Følelse.

Ved det Kinesiske Lysthus er der dækket op til ’afternoon tea’ med scones, som det hører sig til ved et sådan engelskinspireret eftermiddagsarrangement.

Praktisk information

Sted: Liselund Lystslot, Borre, Møn

Tid: 15. august 2021, kl. 12-16

Pris: 220 kr. Billetten inkluderer foredrag, danseopvisning, oplæsninger, rundvisning, te og scones.