Vis indtastningsfelt til søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Blogs og RSS

http://etnografi.natmus.dk/ RSS
Her blogger Nationamuseets etnografiske samling og der bliver blogget om alt fra kolonihistorie til Danmarks-ekspeditionen i Grønland.

http://digital.natmus.dk/ RSS
Følg projektet Det digitale Nationalmuseum - her bliver det blogget om museets digitale strategi, om digitale projekter og digitale ønsker og visioner for museet.

aktuelbevaring.natmus.dkRSS
Følg med når Bevaringsafdelingen rykker ud - eller når nødlidende genstande rykker ind på værkstederne i Brede.

bevaringsblog.natmus.dkRSS
Informationsblog skrevet af Jesper Stub Johnsen, leder af Nationalmuseets bevaringsafdeling.

kirkeblog.natmus.dkRSS
Der er mange spændende små og store historier gemt i genstande rundt omkring i kirkerne. Folkene fra værket "Danmarks Kirker" blogger fra kirkebesøg og undersøgelser over hele Danmark.

kokkepigen.natmus.dkRSS
Kokkepigens blog er et must for henhver moderne husmor. Frilandsmuseets kokkepige har altid spændende opskrifter til årstiden. Blog med hende om din historiske madlavning og dine gamle familieopskrifter.

Musikmuseet-nuRSS
Bloggen, som følger Musikmuseets flytning. Hundredvis af unikke, gamle instumenter, arkivalier, bøger m.m. skal pakkes og udstillingerne genopstilles.

runer-moenter.natmus.dkRSS
På bloggen om runer og mønter fortæller to af museets inspektører, Lisbet fra Middelalder og Renæssance og Helle fra Møntsamlingen om deres arbejde og nye opdagelser om.... runer og mønter.

Carsten U. Larsens rejseblog fra Galathea 3

Luk overlayLuk
Del denne side