Rundvisning på Krigsmuseet – en introduktion

1. juli 13:00 - 31. august 14:00
(Rundvisningen er gratis ved forevisning af entrebillet.)
Tag med på en introduktion til Krigsmuseets, hvor du får et overblik over museets udstillinger, så du efterfølgende selv kan udforske genstandene og historierne nærmere.

I juli og august tilbyder vi daglige rundvisninger som introduktion til Krigsmuseets udstillinger. Hver dag kl. 11 på engelsk og kl. 13 på dansk tager vi jer med på en spændende og historisk rejse på tværs af Danmarks krige de sidste 500 år.

Vi tager udgangspunkt i fortællinger fra de mennesker, der gennem historien er draget i krig med livet som indsats, og kigger på Danmarks krige og på hvordan, de har forandret Danmark.

Kom med vores dygtige rundvisere fra fortidens berømte slag mod Sverige og England og helt op til nutidens kampe for danske interesser langt fra vores egne grænser i Afghanistan. Få blandt andet forklaringen på hvordan maskingeværet for altid forandrede måden at føre krig på, og hør hvorfor nogle af de imponerende skibsmodeller var så vigtige for skibsbyggeriet.

Alle historierne tager udgangspunkt i et eksklusivt udvalg af museets autentiske genstande. Rundvisningen giver et overblik over museet, og lægger op til, at du selv kan udforske genstandene og historierne nærmere efter rundvisningen.

PRAKTISK INFORMAITON
Dato: Alle dage (undtagen mandag) i juli og august kl. 11 på engelsk og kl. 13 på dansk
Varighed: 1 time
Pris: Gratis ved forevisning af entrébillet

Tøjhusgade 3,
DK-1220 København K

Se også

Del denne side