Udfører en søgningSøg

Turist i København? – tag på Nationalmuseet

17. juni 2008

I sommerperioden er mere end 70 % af Nationalmuseets gæster udenlandske turister. Hvorfor? Fordi museet er et ”must see”, der fortæller historierne om, hvem danskerne er. Og nu hvor Nationalmuseets mest populære samling, Danmarks Oldtid, er åbnet i helt nyt og moderne design, håber vi på, at ekstra mange vil lægge vejen forbi vikingerne, Egtvedpigen og Solvognen. Som en ekstra bonus er der gratis engelske omvisninger hver tirsdag, torsdag og søndag kl. 11 fra juni til og med september – foruden naturligvis de danske om drager, Danmarkshistorie og de arktiske folk

Hvem er vi danskere? Dette spørgsmål kan du finde svar på i udstillingerne på Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum Nationalmuseet. Med historier om alt fra de tidligste istidsjægere over prinselige rokokosale til hashboden fra Christiania fortæller museet om baggrunden for, at Danmark og danskerne er, som vi er og lever, som vi lever.

Med til oplevelsen hører også, at restauranten hele sommeren serverer en særlig oldtidsret samt oldtidskage, mens den velassorterede museumsbutik frister med kvalitetskopier af vikingesmykker, smukke tørklæder med bl.a. Solvognen, bøger om historie på dansk og engelsk og meget andet.

Se museets aktiviteter her og læs mere om museets udstillinger her

Yderligere oplysninger:

  • Om aktiviteter: Gitte Engholm, 3347 3810, gitte.engholm@natmus.dk 
  • Pressefotos: Henrik Schilling, 3347 3007, henrik.schilling@natmus.dk